Wielka zbiórki na oprawę meczu z Jagą

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez rzusi 2006-06-01, 7:36 am

duzo było przed kasami i przy schodach an stadion szkoda, że panie 2 z puszką zamiast zbierać pieniżki mówic zbeiramy na oprawe staly i sobie rozmawialy a później z jakimiś typami.
rzusi

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2006-06-01, 9:57 am

Puzon napisał(a):Pewnie chujowo. Od strony klubu nie widziałem nikogo z puszką. Może deszcz ich przestraszył.

Staly 2 osoby!
Dzisia napiszemy ile zebralismy kasy ale nie bylo tak zle !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: !!

Postprzez Puzon 2006-06-01, 10:20 am

^m@rcin^ napisał(a):
Puzon napisał(a):Pewnie chujowo. Od strony klubu nie widziałem nikogo z puszką. Może deszcz ich przestraszył.

Staly 2 osoby!
Dzisia napiszemy ile zebralismy kasy ale nie bylo tak zle !

Wchodziliśmy kolego 2 min. przed rozpoczęciem spotkania i nikt tam nie stał. Potwierdzić to może przynajmniej kilkunastu forumowiczów.
Puzon
Adventure Group

Postprzez Gość 2006-06-01, 10:27 am

Przed meczem stali i zbierali. Krwiożercy :) :lol: :lol: We dwóch drogę blokowali :))
Gość

Postprzez bua 2006-06-01, 10:28 am

Puzon stałem tam z Franzem i Mariuszem to mosiałes dosłownie chwile po naszym odejsciu przyjść :) :) :) bo jak wyszedlem na trybuny to nasi piłkarze byli juz na murawie: :)
bua

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2006-06-01, 1:12 pm

Zebraliśmy 1094.30 zł Dziękujemy !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez rzusi 2006-06-01, 1:23 pm

dwa razy mniej ludzi niż na mecuz ze Świtem a zebraliśmy nie wiele mniej od poprzedniej kwoty.. jets motywacja ładnie nagłaśniana akcja BRAWO.
rzusi

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2006-06-01, 2:09 pm

rzusi napisał(a):dwa razy mniej ludzi niż na mecuz ze Świtem a zebraliśmy nie wiele mniej od poprzedniej kwoty.. jets motywacja ładnie nagłaśniana akcja BRAWO.

Dokladnie nie jest zle ale to i tak malo :) Ale postarmy sie cos fajnego zrobic !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Krzysztof15 2006-06-01, 3:32 pm

Całkiem nieźle, ale pzwole sobie w tym temacie na kolejne uwagi (sugestie)

1. Dlaczego ci ludzie którzy zbierali przy kasach (specjalnie obserwowałem)
byli tacy jacyś : smutni/wystraszeni/smętni (niepotrzebne skreślić) :?:
Tam gdzie ja kupowałem bilet kolega który zbierał pieniadze coś tam burknął o zbiórce i to wszystko.
A TO O WIELE ZA MAŁO :!:
Ci ludzie którzy to robią muszą być uśmiechnięci, dowcipni, weseli i aktywni.
Mają swoją postawą i swoimi słowami aktywnie zachęcać do udziału w zbiórce, bo co co teraz robią jest tylko zaledwie informacją o prowadzonej akcji.

2. Jeżeli już ktoś podjął się tej pracy jaką jest zbieranie pieniędzy, to niech sie temu poświęci - niestety koledzy stojący przed schodami bardzo często więcej czasu poswięcają sobie, niż mijającym ich kibicom (to jest uwaga ogólna i niekoniecznie dotyczy ostatniego meczu, ale na pewno wielu wcześniejszych)

3. Zbiórka na Jagiellonię zakończone, ale należy "iść za ciosem" i na ostatnim meczu tego sezonu także należy ją dalej prowadzić. Cel takiej zbiórki może być różny, ale kasy chyba nigdy nie jest za dużo ?

Poza tym należy w ten sposób (ciągły) przyzwyczajać kibiców do tego, aby udzał w takich zbiórkach stał się nawykiem, aby każdy pamiętał o wrzuceniu paru drobnych do puszki. I to nie od święta, z okazji ważnego meczu, ale po prostu "na codzień"

Dlatego mocno sugeruję, aby na meczu z Jagiellonią prowadzić dalej zbiórkę. Z powodów o których pisałem wczesniej, a także z tego powodu, że w tym właśnie meczu może paść rekord frekwencji tego sezonu.

Jeżeli na tym meczu kwesta będzie dalej prowadzona, to padnie także rekord uzbieranych pieniędzy.

Mam nadzieję, że i te moje sugestie zostaną także (jak te z wyjściem pod kasy) wprowadzone w życie, a pozytywnym efektem będziemy zaskoczeni wszyscy :D
Krzysztof15

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-06-01, 4:00 pm

Krzysztof15 napisał(a):Mam nadzieję, że i te moje sugestie zostaną także (jak te z wyjściem pod kasy) wprowadzone w życie, a pozytywnym efektem będziemy zaskoczeni wszyscy :D

Zostana wprowadzone :) Wplyw na wczorajsza zbiorke mial napewno padajacy deszcz, stanie 2 h w deszczu nie jest za przyjemne :)

Na Jadze dalej zbieramy i liczymy na 2000 zl :wink:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez rzusi 2006-06-01, 4:03 pm

tam gdzie ja wrzucałem kaske do puszki jeden z kolegów mówił "sory chłopaki zbieramy na oprawe meczu z Jagiellonia dorzucicie sie?" i chetnie kazdy wrzucal po za tym słychac było jednego "gościa" co całyczas się darł:) mi sie podobalo może by tak jeszcze nagłośnić sprawe o koncie ultras by ktos coś wpłacil do mecuz z Jaga troszke zostalo a pieniazkow na oprawe "nigdy za wiele" :)
rzusi

Poprzednia strona

Powrót do Kibice