wieszczu napisał(a):Buby Madness nie wiem ile masz lat,w związku z tym nie chciałbym Cię zbyt pochopnie oceniać,więc ustosunkuję się tylko do tego,co napisałeś.Jeśli,jak sam piszesz,najmniej obchodzi Cię to,co dzieje się na murawie to byłbym ci bardzo wdzięczny,gdybyś napisał po co tak naprawdę przychodzisz na stadion.Twierdzisz,że nie ma potencjału...i w tym momencie lekko mnie rozśmieszyłeś.Ja mając na myśli możliwości chodziło mi o kontekst bardziej ogólny.Wystarczy przejść się po sektorach Zagłębia,szczególnie zapraszam na 'rodzinny' i już będziesz miał odpowiedż czy jest ów potencjał czy też go nie ma.W ostatnim zdaniu,niestety ale przeczysz samemu sobie.
PS.Swego czasu ten cały "piknik"przerastał ten śmieszny,dzisiejszy młyn o głowę.I na dziś też mu się to zdarza.
Dokładnie potencjał jest i to spory tylko trzeba to ogarnąć ostatnio siedze na rodzinnym i naprawde tam ludzie są spokojnie do rozruszania chętnie by pośpiewali, co ostatnio pokazali na Piaście kilka razy ruszając samowolnie dupsko tylko trzeba to ogarnąć. A co do pseudo młyna to dzięki, dzieci 12-15 letnie które jeszcze mutacji nie przeszły :?