MrCricket napisał(a):Trudno się nie zgodzić z tym kibicem Szczakowianki:
moze ci odpowiedza osoby które tam stały....co do meczu to napisze tylko tyle.... rozpacz... mozna przegrac jedna bramka ale dac sobie wpakowac az 4....eh....a mogło byc przeciez wiecej.... i dalej twierdze ze Szczakowianka sie nie utrzyma w 2 lidze....a dlaczego Z CZYM DO LUDZI....
Jak nie lubie Zagłebia to smialo teraz moge napisac ze nalezy im sie 1 liga....za ten swietny doping jaki dzis pokazali...poprostu klasa.... i ta piosenka ole ole ole ole i cos tam dalej do teraz mi ciarki przechodza bo cały czas mam ja w głowie.... i wielkie brawa dla kolesia który prowdzil ten młyn....poprostu super to wygladało....gdy go wszyscy słuchali i jak tymi rekami ruszał....eh....nic tylko pozostało sie wszystkim uczyc jak wyglada prawdziwy doping.... a nie opier....sie....
Zazdroszcze im takich kibiców....
Wiec brawa dla Zagłebia......
MrCricet,
to jest akurat dziewczyna (chyba z niezłym temperamentem) i napisała jeszcze to:
(...)proste ze sie nie nalezy.... inne Kluby coś budują żeby było dużo lepiej...a u nas każdy ma to w dupie...więc ja po dzisiejszym meczu tym bardziej.... dzisiaj tylko mogłam popatrzyć na jedno...na wspaniały doping Zagłębia....klasa i marzenie być wsród takich kibiców.....
Ciekawe, czy ten jej avatar jest także jej "autoportretem" :?: :wink:
A Ciebie, Gabi (jeżeli to czytasz) zapraszamy do Sosnowca, na mecze Zagłębia, a wtedy spełni się Twoje marzenie :D