Zagłębie - ŁKS Łódź (kibicowsko) 13.V

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2006-05-14, 10:21 am

Co do oprawy to nie miało być trochę inaczej. Był przygotowany 100m trans na plot ale z powodu silnego wiatru zerwał nam się 2 razy przed meczem i zrezygnowaliśmy z niego :(
Balony miały przedstawiać Brytyjkę ale nie wyszło za mało balonów i ludzie poprzekładali kolory. I oczywiście dwie osoby musiały odwrotnie podnieść transy w napisie LEGENDA
Piro miało być odpalone właśnie do transu na plot. Konfetti wyszło słabo bo wiał zły wiatr i wszystko uciekło do góry.
Myślę ,ze jak na nasze warunki finansowe nie było źle. Mam nadzieje ,ze uda nam się na Jadze cos pokazać ale to tylko zależy od kasy !
Brawa dla Kamila i Krzwego za prowadzenie dopingu !!

Przydało by się drugie gniazdo

:lol:

Podziękowania dla Darco i jego Syna, Kobiałki i Musztry za dostarczenie największej ilości konfetti
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Łuki19 2006-05-14, 10:29 am

Dobra gra naszych zawodników gdyby jeszcze nastawili sobie te celowniki napewno by było duzo lepiej cóz szkoda porazki bo niezasłuzylismy sobie na nia bylismy zespołem lepszym i chociaz ten 1 pkt nam się nalezał cóz w srode w jaworznie ostatni dzwonek na to aby się zebrać teraz 2 mecze z przecietnymi zespołami więc jesli chcemy dalej walczyc o awans musimy je wygrać ja osobiscie nadal wierze w awans ale jesli się nie uda awansować to cóz bedziemy nadal dopingować nasze zagłebie na zapleczu 2 ligi :) cóz porazka boli bo nie zasłuzona aż po meczu ciezko mi się było zebrać heh ale damy rade Zaglebie walczymy do konca !! Dumni po zwyciestwie wierni po porażce ZAGLĘBIE SOSNOWIEC !!!!!!!!! :twisted:
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Łuki19 2006-05-14, 11:02 am

Jeszcze raz to powiem heh przegralismy wygrany mecz :( a wie ktos cos w sprawie wyjazdu do jaworzna czym jedziemy i jaki koszt??
Łuki19
Obserwowany

Postprzez ziomek1984 2006-05-14, 11:11 am

W konću doping zajebisty. Ten spiew na trzy głosy super. Młyn jak należy. Tak dalej a bedzie jeszcze lepiej. Dobrze że tu się pisze bo mówic nie moge :) Oprawa też w miare dobrze. Na jage trzeba zrobic o wiele więcej. Szacunek dla Kamila i Krzywego. Obu tak na każdym meczu. Teraz wszyscy do jaworzna!!!!!!! GRAMY DO KOŃCA!!!!!!!!!!! Pozdro
ziomek1984

Postprzez Degland 2006-05-14, 1:50 pm

Zagłębie ekstra dopingowało, za to my przyjmowaliśmy to co się dzieje na murawie ze stoickim spokojem i bez jakiejkolwiek wiary w zwycięstwo... los bywa przewrotny :]
Cytat z forum ŁKS

Cieszy człowieka ze w końcu doping był naprawdę dobry
Degland

Postprzez rzusi 2006-05-14, 2:27 pm

BRAWO dla Kamila zajebista motywacja i nie wiem co za pajac napisał, że to skutek "czegoś" superr "ejjjj kur*** głośniej kur***" motywowalo i rozsmieszalo ale narawde super :):)
co do piro na każdym schodku coś było myśle, że można by to rożciągnać o dwa sektory jeszcze dalej a nie tylko na dwóch sektorach :):) super chłopaki pozdrawiam

c*** Z WYNIKAMI!! ZAGŁĘBIE JESTEŚMY Z WAMI!!
rzusi

Postprzez mezo 2006-05-14, 3:34 pm

Po takiej atmoseferze jaka wczoraj panowala na trybunach to nawet sie czlowiek wynikiem nie zamartwia. Super przezycie. Wkoncu byl prawdziwy doping. Nierozumiem zupelnie czemu nikt nie chcial spiewac Janusz Bialek Janusz :?: Czy trenera w dupie macie? Brawo za rozwiniecie sektorowki w odp momencie. Zaczelo akurat padac i wszyscy chcieli aby poszla nad nimi. To tyle pozytywnych stron. Potem ten tłum uciekajacych dzieciakow chuliganinow, gdy dołaczyli do starszych, załozyli szaliki na twarz. Wkrotce ktos ich upomnial i sie rozeszli. Smiesznie wyszlo tez to jak na moscie sie zatrzymalo kupe ludzi a wsrod nich jakies malzenstwo i zona mowi do meza: Chodz juz. A facet na to: Czekaj ... Zaraz sie beda bili. :lol: Na autobusie 808 sie nie skonczylo potem byly jeszcze jakies ekscesy w 21. Powiedzcie mi po co ?? Nie rozumiem . W sumie duzo psiarni, przynajmniej mieli co do roboty, za cos im placa.
Pozdrawiam tych wszytskich co byli.
mezo

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2006-05-14, 4:07 pm

ŁKS rozliczenie:

Race 350 zl
Strobo 200 zl
material na sektorowke 400 zl
balony 115 zl
Tasmy i farby 930 zl

Razem ok 1995 zl

A na meczu zebralismy 238 zl :? :cry:

Mamy troche dlugow ale jakos sobie damy rade !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez musztra 2006-05-14, 4:19 pm

Parodia na meczu 5 tys. a w puszkach 230 zł ,tak trudno wrzucić złotówke :?: .Zastanówcie się nad sobą tak samo jak ci którzy masowo wyszli z młyna przy stracie bramki :? :roll:
musztra

Postprzez Krzysztof15 2006-05-14, 6:08 pm

musztra napisał(a):Parodia na meczu 5 tys. a w puszkach 230 zł ,tak trudno wrzucić złotówke :?: .Zastanówcie się nad sobą tak samo jak ci którzy masowo wyszli z młyna przy stracie bramki :? :roll:

Moim zdaniem zbiórka jest źle organizowana. Stoi paru kolegów za bramkami, do tego tacy jacyś wystraszeni i są naprawdę wbrew pozorom mało widoczni.

Chcecie mieć większe efekty to należy:

1. Postawić gości z puszkami przy każdej kasie - wtedy kiedy po kupieniu biletów ludzie mają pieniądze w ręce,. Jeżeli np kasa wyda resztę drobnymi, to każdy chetnie coś wrzuci, a napewno chętniej niz zaraz za bramką gdy własnie schował przed chwila portfel do kieszeni.

2. Druga fala zbierających powinna z puszkami stać przy schodach, wejściach na sektorach. To są "wąskie gardła" i tam wszyscy muszą przejść. Zaraz za bramkami ludzie sie rozpraszają i wielu omija kwestujących (niektórzy specjalnie)

3. Podczas przerwy także może byc prowadzona zbiórka i najlepiej przez jakieś młode, ładne dziewczyny to wtedy nawet niejeden dziadek coś wrzuci do puszki.

Wszystkie osoby zbierające muszą być widoczne, aktywne i sympatyczne bo teraz to wyglada jak jakieś "dziady pod kościołem z wyciągnietą reką" i do tego ustawione w złych miejscach.

PS Nie mam nic do kolegów którzy teraz to robią, ale szkoda ich pracy i zaangażowania. Kwestę także należy robić z głową i z wykorzystaniem podstaw marketingu, a efekty wtedy będa znacznie lepsze.
Krzysztof15

Postprzez Kamil^ 2006-05-14, 7:03 pm

Teraz moja kolej. Doping byl naprawde niezly ale wiem, ze stac bylo nas wszystkich na o wiele wiecej. 3 sektory napierdalaly caly mecz i jest to bardzo pozytywne i miejmy nadzieje, ze nawet jak nie bedzie kibicow gosci bedziemy tak spiewac. Oprawe sami ocencie. Teraz mamy "wyjazd" do Jaworzna i miejmy nadzieje, ze tam rowniez bedzie tak glosno albo i nawet glosniej niz wczoraj na Ludowym.
Tyle od siebie. Do zobaczenia na nastepnym meczu 8)

Pozdr.
Kamil^

Postprzez rzusi 2006-05-14, 7:19 pm

Krzysztof15 napisał(a):
musztra napisał(a):Parodia na meczu 5 tys. a w puszkach 230 zł ,tak trudno wrzucić złotówke :?: .Zastanówcie się nad sobą tak samo jak ci którzy masowo wyszli z młyna przy stracie bramki :? :roll:

Moim zdaniem zbiórka jest źle organizowana. Stoi paru kolegów za bramkami, do tego tacy jacyś wystraszeni i są naprawdę wbrew pozorom mało widoczni.

Chcecie mieć większe efekty to należy:

1. Postawić gości z puszkami przy każdej kasie - wtedy kiedy po kupieniu biletów ludzie mają pieniądze w ręce,. Jeżeli np kasa wyda resztę drobnymi, to każdy chetnie coś wrzuci, a napewno chętniej niz zaraz za bramką gdy własnie schował przed chwila portfel do kieszeni.

2. Druga fala zbierających powinna z puszkami stać przy schodach, wejściach na sektorach. To są "wąskie gardła" i tam wszyscy muszą przejść. Zaraz za bramkami ludzie sie rozpraszają i wielu omija kwestujących (niektórzy specjalnie)

3. Podczas przerwy także może byc prowadzona zbiórka i najlepiej przez jakieś młode, ładne dziewczyny to wtedy nawet niejeden dziadek coś wrzuci do puszki.

Wszystkie osoby zbierające muszą być widoczne, aktywne i sympatyczne bo teraz to wyglada jak jakieś "dziady pod kościołem z wyciągnietą reką" i do tego ustawione w złych miejscach.

PS Nie mam nic do kolegów którzy teraz to robią, ale szkoda ich pracy i zaangażowania. Kwestę także należy robić z głową i z wykorzystaniem podstaw marketingu, a efekty wtedy będa znacznie lepsze.

super pomysł i te rozwiązanie z puszkami przy kasach o wiele więcej $ przyniesie każdemu zawsze jakaś reszta zostanie z biletów i sie dorzuci po za tym jak stoja chłopaki za kasami to zamiast odstepami od siebie stoja razem i jeszcze z kumplami gadaja smieja sie to kto podejdzie i wrzuci jakis grosz... wykorzystajcie pomysl Krzyśka naprade dobry.
rzusi

Postprzez PTAQ84 2006-05-14, 7:38 pm

ukłony dla ultrasów za świetną oprawe..tak trzymać!!
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2006-05-14, 10:36 pm

Dla mnie nr 1 na gniezdzie to "kamil" / kto był to widzial 8)
ultrasi... :arrow: + :wink:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-15, 11:38 am

mezo napisał(a):Po takiej atmoseferze jaka wczoraj panowala na trybunach to nawet sie czlowiek wynikiem nie zamartwia. Super przezycie.

pierwszy raz widze udało Ci sie być na "tak fajnym meczu"... heh... wszystko przed Tobą

a jeszcze jedno w innym temacie piszesz ze z taką formą to góra 7 ptk jeszcze zdobędziemy... co z CIEBIE za kibic? więcej wiary!
problematyk-ziom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice