"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DaMi 2005-11-16, 6:59 pm

Carlos napisał(a):ten cały fakt to są takie chujograjce
Co do młyna to czekaliśmy pod zegarem , czemu nie przyszliście ? chujow meczyk z tamtąd oglądać ?

Jak sam wiesz każdy dużo pisze na necie a w rzeczywistości to ... szkoda słów :?
DaMi

Postprzez cannibal 2005-11-17, 6:02 pm

po ostatnich meczach zagłębia jedynym ratunkiem dla młyna wydaje się być selekcja,ale taka solidna Przecież nie może tak być że połowa młyna to chłopcy w wieku 8-13 lat i ich głosiki Nie powinno w młynie też być dziewczyn bo ich śpiew nie pasuje do reszty a czasami nawet rozpraszają innych kibiców :) Tak właśnie powinno być Aha a prowadzący doping też powinien się prezentować i umieć zachecić ludzi do wszystkiego(np krzywy,pozostali ultrasi probujacy to robić tylkosię osłabiają)Takie moje zdanie
Pozdrawiam
cannibal

Postprzez Wally 2005-11-17, 6:17 pm

Śmiejecie się z piłkarzy, że tylko 1,5h dziennie mają trening, a sami nawet 1,5h nie umiecie raz na 2 tygodnie na Ludowym pośpiewać...

Odp. na pytanie co mój post wnosi? - powinien dać niektórym osobom do myślenia.
Wally

Postprzez grzechu 2005-11-17, 6:30 pm

Wally napisał(a):Śmiejecie się z piłkarzy, że tylko 1,5h dziennie mają trening, a sami nawet 1,5h nie umiecie raz na 2 tygodnie na Ludowym pośpiewać...

Odp. na pytanie co mój post wnosi? - powinien dać niektórym osobom do myślenia.

A TY spiewasz ? :evil: Ja znam odpowiedz wiec nie musisz Tu pisac, ale niech Ci da do myslenia ten post :wink:

Nadejdzie wiosna i mysle ze doping bedzie o niebo lepszy niz podczas rundy jesiennej.
grzechu

Postprzez SCORPARO 2005-11-23, 4:03 pm

Według mnie, bolączką "Sosnowieckiego młyna" nie jest ilość "młodych"czy też kobiecych gardel w nim zawatrych, lecz samo podejście ludzi do sprawy. Mianowicie chodzi mi o to że (najlepszy przykład mecz z kujawiakiem - ostatni na jesień w domu - w I połowie jeszcze jako tako - w II młyn pusty), ludzie kibicują tak jak gra zespół, czyli - wygrywamy - doping na całego, coś nie idzie - na stadionie cisza... a przecież chodzi o efekt zupełnie odwrotny, nieprawdaż ??
Pamiętam młyn Zagłębia z przed kilkunastu lat, oczywiście dzisiejszy to już ie to samo, ale w "tamtym" młynie również bywały "dzieci" (mówię z doświadczenia :-) ), doping rozlegał sie o wiele głośniejszy, niż można to zauwazyć na stadionie w chwili obecnej. Choć teraz nie uczestnicze aktywnie w młunku (powody bardzo różne - uwierzcie), to nasuwa mi się tylko jedno na myśl dlaczego jest jak jest... moze się to wydawać bulwersujące i kogoś urazić, lecz opinia ludzi z młyna (słyszałem takie od wielu "obserwatorów" na innych sektorach), jest bardzo podobna do ludzi nazywających się "kibicami" (mowa o pseudokibicach), a raczej nikt z nimi nie chce się utożsamiać. Ja osobiście zdania tego nie podzielam, gdyż - jak wczesniej wspominałem - miałem okazję niejednokrotnie bawić się z młynem, zarówno w "domu" jak i na wyjazdach.
Wracając do sprawy, nadal uważam że bardzo duży wpływ na dopingowanie, ma gra drużyny (a nie powinna) - dało się to zauważyć w Każdym jednym meczu Zagłębia u siebie - przyznajcie. Jeżeli chodzi o wyjazdy - tam już są osoby które jadą dopingować - zobaczcie róznice - kto jeździ, napewno wie o co mi chodzi. W Grupach wyjazdowych do "młyna" nie trafiają już osoby przypadkowe, tylko takie które wiedzą po co jadą - mam rację ?? Uważam że "Młyn" na Ludowym powinien składać się z tych osób - a jeżeli dołączą ludzie którym zależy na głośnym dopingu - tylko plus. Oczywiście zdaje sobie sprawę ze u siebie jest o tyle gorsza sytuacja, że nie powiesz temu czy tamtemu - "nie siadaj tu, bo tu młyn..." , sprawa conajmniej .... nie wiem jak to nazwać...

Aha, no i zachowanie niektórych baranów -ma bardzo duże znaczenie na liczebność młyna - napewno pamiętacie zajścia na meczu z Jagielonią w zeszłym sezonie - kto ruszył na pieski ?? - odp.: Młyn ?? - albo już oślepłem ze starości ... - dajcie wiarę ze to nie pomaga - wręcz przeciwnie ...
Powiemm na koniec to o czym pisałem wcześniej, mianowicie - wśród zwykłego śmiertelnika (czytaj, zwykły kibic), o młyne panuje niepoprawna opinia, i chć nie zgadzam sie z nią w 100%, opinia ta jest jednym z wielu czynników skladająych się na frekwencję w młynie ludzi chcących kibicować, a co za tym idzie na doping.
SCORPARO

Postprzez asia_zagłębie 2005-11-23, 7:25 pm

Moim zadniem nie zależy to od tego czy chodzą małe dzieci czy dorośli czy faceci czy dziewczyny!!!!! tylko od tego kto idzie naprawde dopingować a kto się wylansować!!! może to jest śmieszne ale taka jest prawda!!bo wiele osób myśli ze jak stanie na młynie to są kibicami ponad wszytko że każdy ich widzi!!! albo niektóre pary przychodzą posiedzieć albo pokazać wszytkim jak ładnie razem wyglądają!! :twisted: i mam głęboką nadzieje ze w następnej rundzie będzie o wiele lepiej!! :)
asia_zagłębie

co do młynu..

Postprzez rzusi 2005-11-24, 10:46 pm

to powinien byc tam gdzie byl zawsze a nie na stojacych gdzie bylo na mlynie okolo 80 osob a grupa 24 ludiz z kujaiwaka nas przekryzkiwala tam gdzie zawsze to wydarlo zsie ryja na wsyztskich i zawsze kktos wstal i zaczal spiewac a na stojacych to dupa nie mlyn i jeszcze te dzieci 13 letnie po piwie i mysla ze sa wielcy Boze niedlugo gowniarze beda spiewac .. trzeba cos z tym zrobic jak beda wygladaly oprawy na stojacych?
rzusi

Postprzez mariusz_sc 2006-02-27, 4:30 pm

mam pytanie czy na wiosne bedzie mlyn kolo zegara :?:
mariusz_sc

Postprzez PTAQ84 2006-02-27, 6:10 pm

mariusz_sc napisał(a):mam pytanie czy na wiosne bedzie mlyn kolo zegara :?:

chyba ten pomysł upadł..ale to zależy od ultrasów..
PTAQ84
WOJKOWICE

ZAGŁĘBIE-ŚLĄSK

Postprzez mariusz_sc 2006-04-07, 1:08 pm

czy w sobote na meczu ze Śląskiem Wroclaw zobaczymy na młynie krzywego?? sprzydal by sie dobry doping dla naszej druzyny 8)
mariusz_sc

Postprzez Kamilsts 2006-04-07, 2:21 pm

Zadzwoń do Krzywego .... może on będzie wiedział
Kamilsts

Re: ZAGŁĘBIE-ŚLĄSK

Postprzez SkOwRoN 2006-04-07, 3:29 pm

mariusz_sc napisał(a):czy w sobote na meczu ze Śląskiem Wroclaw zobaczymy na młynie krzywego?? sprzydal by sie dobry doping dla naszej druzyny 8)

a bez Krzywego nie może być dobrego dopingu ? :roll:
SkOwRoN

Postprzez mariusz_sc 2006-04-07, 4:46 pm

jak pokazała runda jesienna to raczej nie :!: niepamietam przynajmniej kiedy byl dobry doping jak niebyło krzywego :!: mimo wszystko licze ze jutro bedzie super atmosfera :!: i sory za ten glupi post :?
mariusz_sc

Re: ZAGŁĘBIE-ŚLĄSK

Postprzez ^m@rcin^ 2006-04-07, 8:01 pm

mariusz_sc napisał(a):czy w sobote na meczu ze Śląskiem Wroclaw zobaczymy na młynie krzywego?? sprzydal by sie dobry doping dla naszej druzyny 8)

nie zobaczymy
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez DaMi 2006-04-07, 8:43 pm

A ja nie pamiętam kiedy był dobry doping jak był Krzywy ... chyba jedynie Wrocław. On sam nie jest w stanie nic zrobić i już przestańcie marudzić tylko weżcie sie za śpiewanie
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice