Swoją drogą na stronie Śląska dużo osób lubi Legię. Fajna zgoda by powstała :D .
Dzięki wszystkim za sympatie. U nas panuje duży szacunek do was. A co do zgody z Legią to raczej niemożliwe, zadużo ludzi jej nienawidzi za dawne wyczyny. Nie jest tak kolorowo jak się wydaje. Ja nie należę do jej sympatyków i wielu ludzi z Oporowskiej również. Poza tym z Pogonią też mamy złe stosunki. Jak narazie to jest szacunek między Śląskiem i Zagłębiem. Cieszmy się tym co mamy;) POZDRO ZAGŁĘBIE!
Witam. Cenię Was bardzo za klase podczas meczu we Wrocku. Marze o zgodzie z Waszym klubem. kilku Moich kolesiów popijało z Wami piwesio na górce PAFAWAGU. Zawsze wracam do zdjęć Waszych kibiców i pamietam wzajemne oklaski. Pełny szacunek dla WAS. Mój pierwszy wyjazd 1979 na Wisłę. Więc wiek już nie ten .Pozdro.
a moje zdanie to:
każdy pisze, że szanuje, lubi czy darzy sympatią Ślask a tak naprawde większość chiała by zgody. ale co Wrocław to śląsk dlatego? czy jaki to powód. przeistoczyć 'układ' w 'zgode' jak dawną zgode.. bo większość kibiców pamieta tamte czasy kiedy serce mocniej bije (WKS Śląsk Wrocław). zobaczymy co pokarze czas miedzy naszymi stosunkami
pozdrawiam