Socio napisał(a):Zgadza sie, ustawienie 3-5-2 jest fatalne. trzema obroncami mozna grac jak sie ma 3 rownych, super-pewnych graczy a Jankowski raczej takim nie jest. Pomysl z Kloda tez wg mnie chybiony, bo facet ktory gral najlepiej i najrowniej w poprzedniej rundzie teraz jest niewidoczny. Pomoc zero. Nie ma sensu mowic ze Zuban czy Bajera sa beznadziejni , nieskuteczni skoro nie ma kto pilki im dograc. Po raz kolejny Zaglebie zrobilo fatalne transfery. Czekam tylko co powie jutro KT.
no to ja Ci powiem co powie! dowiemy sie, ze zawodnicy nie realizowali zalozen i musza zostac ukarani finansowo.
Panie Tadeuszu, skonczylby Pan z ta szopka. nie mozna zlego slowa powiedziec na trenera, bo od razu pojawia sie Panska odpowiedz, ze musimy sie wstrzymac z ocena i takie tam.
Ktos tu napisal, ze trener nie gra - tego to ja juz w ogole nie rozumiem, jak nie ma wynikow - trener placi za to glowa, proste i logiczne.
Zaraz pewnie jeszcze pojawi sie cala rzesza amatorow-trenerow, dla ktorych szkolka pilkarska Trenera Tochela jest swieta i bedziemy mieli powtorke z rozrywki na forum.
problematyk-ziom - radze Ci juz szykowac sie na fale narzekan i tone bluzgow. ale trudno takie zycie.
Moje zdanie jest takie, ze jezeli Zaglebie nie wygra meczu ze slaskiem, KT powinien za to poniesc konsekwencje w postaci zwolnienia, nie widze innej mozliwosci, bo to sie robi zalosne. Przykro mi o tym mowic, bo K. Tochel jest dla mnie ikona Zaglebia i ciezko bedzie sie przyzwyczaic do jakiegokolwiek innego czlowieka na stanowisku trenera, obawiam sie, ze niestety nie bedzie innego wyjscia...
pozdrawiam