przez twari 2005-07-23, 2:17 pm
Pozwole sobie wrzucic ode mnie 3 grosze.
Po pierwsze uwazam ze nasi za szybko strzelili bramke bo potem zupelnie odpuscili... Oby w lidze sie tak nie rozluzniali!
Po przerwie weszli rezerwowi i widac bylo ze chca sie pokazac trenerowi!
Dopoki nie ma Wolanskiego i Skrzypka moim zdaniem na skrzydlo w podstawowej 11 powinien grac Chwalibogowski! Zagral dzis swietny mecz!
A oto krotka charakterystyka:
Beben - nic do zarzucenia! bardzo dobry mecz!
Wara - coraz lepiej! Chociaz dzis byly dobre i zle momenty to widac ze zgrywa sie z zespolem i robi postepy.
Hosic - Tego goscia cechuje taki spokoj gry i pewnosc ze nie jestem w stanie mowic o nim inaczej niz w samych superlatywach
Teresa - ... - to wszystko co o nim dzis powiem
Adzem - bardzo dobry meczyk w jego wykonaniu! Mial kilka niecelbych podan ale ogolnie duzy plus
Kloda - pozytywnie, kilka niezlych wejsc w I poliwe, na obronie w II polowie tez sobie radzil
Butryn - W pomocy bardzo dobrze! Ma warunki i jest szybki!! Chyba zastapi w pomocy Morasia. Niestety na obronce sie nie nadaje.
Lacha - wraca wraca... ale jeszcze do siebie nie wrocil.
Paczkowski - pomylka w skladzie... na lawke!
Zuban - bardzo dobrze! Jak zwykle! Pare groznych strzalow, bramka... pytanie tylko co to za kontuzja?
Małocha - Panu juz dziekujemy!! To takl jakby postawic worek z cementem na murawie i obijac od niego pilki - moze za ktoryms razem wpadnie do bramki. ŁAWKA!!
Piętka - nie miał okazji pobronic za wiele... ale ogolnie zadnych bledow.
Chwalibogowski - pod nieobecnosc naszych skrzydlowych - do I skladu!! Szybki, pare niezlych dosrodkowan... dla mnie OK!
Moraś - Ehh... cieniutko... zle decyzje, zle wykonania... nie widze go w wyjsciowym skladzie...
Kruszynski - coz, mial byc talent wiekszy od Pitrego a na razie lipa! Moze po tej bramce sie przelamie ale... jakos w to nie wierze.
Chylaszek - To napewno nie jest zawodnik na skrzydlo! Za wolny! Na szczesnie potem zszedl do srodka i od razu bylo lepiej! Moze jeszcze nie do podstawowej 11 ale na zmiane czemu nie - szybki, potrafi udezyc, dobry przeglad pola - ogolnie na plus!
Malina - jak zawsze! Nic szczegolnego - poprostu nasz poczciwy Malina.
Pitry - Wraca po kontuzji i moze jeszcze nie jest w pelnej dyspozycji ale napewno w lepszej dyspozycji niz Malocha!! Mam nadzieje ze z TSP wyjdzie w podstawowej 11 bo Malocha na to nie zasluzyl!
Pitry 2 sparingi - 2 bramki! Czego chciec wiecej?? :)
Oby tak dalej!