Cracovia - Zagłębie 15.I.2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez kret75 2006-01-16, 12:33 pm

Pol napisał(a):aha przez 4 minuty graliśmy bez bramkarza i nic nie szczeliliście
ale wy też nie :lol:
kret75
Osiedle Piastów

Postprzez Gość 2006-01-16, 2:44 pm

wy powinniscie sie martwic ze mimo iz zdjeliscie bramkarza nie strzeliliscie;] my bronilsmy sie
Gość

Postprzez Fan 2006-01-16, 3:49 pm

Super, ogralismy raczej murowanego kandydata na majstra. W druzynie jest potencjal. Chcialbym zeby znalazl sie jakis sponsor zeby to wszystko pociagnac i wrocic do najlepszych lat sosnowieckiego hokeja. W przeciwnym razie tacy gracze jak Teddy juz w przyszlym sezonie moga u nas nie grac...
Fan
Working Class

Postprzez Pasta 2006-01-16, 8:34 pm

Pol napisał(a):do gościa wygraliście zasłużenie,tych 200 kibiców którzy wszli to albo poszli dalej pić algo to śą frajerzy Bardzo dobra relacja,byłeś sam czy z kobietą,końcówka to był początek play off ,nie wspomniałeś e radzik nie bronił ,CRACOVIA zagrała dramatycznie

Wywołany do tablicy odpowiadam
Tak, byłem na meczu ze swoją dziewczyną ale nie wiem co to ma do rzeczy.
Masz rację że dla was ten mecz jak i kolejne to już tylko przymiarki do play-off.
O Radziszewskim faktycznie zapomniałem, przepraszam.
Jeśli chodzi o ostatnie minuty to faktycznie Cracovia pokazała się świetnie nie pozwoliła nam oddać strzału tylko zamknęła pod naszą bramką. Te ostatnie minuty pokazały kto ma silniejszy skład - niewątpliwie Cracovia. Tylko cała drużyna do meczu podeszła na stojąco a my mieliśmy to szczęście, że to wykorzystaliśmy
Pasta

Postprzez kret75 2006-01-17, 2:45 pm

Pasta napisał(a):
Pol napisał(a):do gościa wygraliście zasłużenie,tych 200 kibiców którzy wszli to albo poszli dalej pić algo to śą frajerzy Bardzo dobra relacja,byłeś sam czy z kobietą,końcówka to był początek play off ,nie wspomniałeś e radzik nie bronił ,CRACOVIA zagrała dramatycznie

Wywołany do tablicy odpowiadam
Tak, byłem na meczu ze swoją dziewczyną ale nie wiem co to ma do rzeczy.
Masz rację że dla was ten mecz jak i kolejne to już tylko przymiarki do play-off.
O Radziszewskim faktycznie zapomniałem, przepraszam.
Jeśli chodzi o ostatnie minuty to faktycznie Cracovia pokazała się świetnie nie pozwoliła nam oddać strzału tylko zamknęła pod naszą bramką. Te ostatnie minuty pokazały kto ma silniejszy skład - niewątpliwie Cracovia. Tylko cała drużyna do meczu podeszła na stojąco a my mieliśmy to szczęście, że to wykorzystaliśmy
co się przejmujesz gradki dla Zagłębia i dla Ciebie i twojej Gwiazdy
kret75
Osiedle Piastów

Poprzednia strona

Powrót do Hokej

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników