Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
S napisał(a):Albion napisał(a):S(zadi) rozwiń temat bo coś ogólnikowo mówisz o porządkach wiosennych i zachowaniach różnych grup
postaramy sie zrobić tak,żeby każdy znał swoje miejsce w szeregu,czas pokarze,nie ma co pisać za dużo
^m@rcin^ napisał(a):S napisał(a):Albion napisał(a):S(zadi) rozwiń temat bo coś ogólnikowo mówisz o porządkach wiosennych i zachowaniach różnych grup
postaramy sie zrobić tak,żeby każdy znał swoje miejsce w szeregu,czas pokarze,nie ma co pisać za dużo
Jak nie ma co pisac to po co pisales ten temat ??
S napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):S napisał(a):Albion napisał(a):S(zadi) rozwiń temat bo coś ogólnikowo mówisz o porządkach wiosennych i zachowaniach różnych grup
Jak nie ma co pisac to po co pisales ten temat ??
A co mam Ci napisać,że skończą sie wbitki ultrasów na stadion za frico itp? będziesz sie wtedy burzył,a tak to będzie zagadką,nie będe pisał za dużo,bo później zarzucisz mi,że dużo gadam-mało czynie,zatem zobaczymy co wiosna przyniesie panie K.
Po prostu napisałem,że jest plan,żeby coś innego weszło w życie i zrobiłem ankiete,która raczej przemawia ZA
Justin Credible napisał(a): Po prostu napisałem,że jest plan,żeby coś innego weszło w życie i zrobiłem ankiete,która raczej przemawia ZA
Wystarczy troche logiki zeby domyslec sie , ze skoro nie napisales o jakie zmiany chodzi, cala ta ankieta jest o kant dupy roztrzasc, jak mozna glosowac za skoro wiekszosc nie wie o co naprawde chodzi???
Ludzie tu mysla ze o doping itd. Ciekawe...
Albo pisz o co chodzi prosto z mostu albo nie zakladaj tematow ktore nie sa na internet!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników