Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bartekcz92 2006-01-15, 12:15 am

twari napisał(a):
bartekcz92 napisał(a):I znowu wielkie zdziwienie na 90minut.pl. Tym razem w transferach Kujawiaka jest że sprzedali nam Tomka Augustyniaka!! Ale w transferach Zagłębia nic o tym niepisze :shock: !!!!

Naucz sie czytac ze zrozumieniem zanim zaczniesz mieszac! Wlasnie od takich ludzi biora sie plotki... Tam pisze jedynie ze Kujawiak pozbywa sie Augustyniaka! A Zagłębie jest nim zainteresowane! Gdyby byl juz do nas sprzedany to nazwa klubu rownież bylaby na czerwono! A tak wiadomo tylko ze nasz klub sie nim intersuje/interesowal a Kujawiak juz go nie chce.
I radze na przyszlosc 5 razy sie zastanowic zanim pojdzie w swiat kolejna plotka...

Sam się naucz czytac ze zrozumieniem, pisze tam jak byk "czerwonym tłuszem transfery pewne z klubu,, i tak własnie pisało przy jego nazwisku :!: i co moja wina ze stwierdzam fakty :?:
bartekcz92

Postprzez emdżej 2006-01-15, 12:21 am

bartekcz92 napisał(a):
twari napisał(a):
bartekcz92 napisał(a):I znowu wielkie zdziwienie na 90minut.pl. Tym razem w transferach Kujawiaka jest że sprzedali nam Tomka Augustyniaka!! Ale w transferach Zagłębia nic o tym niepisze :shock: !!!!

Naucz sie czytac ze zrozumieniem zanim zaczniesz mieszac! Wlasnie od takich ludzi biora sie plotki... Tam pisze jedynie ze Kujawiak pozbywa sie Augustyniaka! A Zagłębie jest nim zainteresowane! Gdyby byl juz do nas sprzedany to nazwa klubu rownież bylaby na czerwono! A tak wiadomo tylko ze nasz klub sie nim intersuje/interesowal a Kujawiak juz go nie chce.
I radze na przyszlosc 5 razy sie zastanowic zanim pojdzie w swiat kolejna plotka...

Sam się naucz czytac ze zrozumieniem, pisze tam jak byk "czerwonym tłuszem transfery pewne z klubu,, i tak własnie pisało przy jego nazwisku :!: i co moja wina ze stwierdzam fakty :?:

Ale klub nie jest na czerwono! Więc oznacza to, że zawodnik na 100% odchodzi z klubu, ale nie wiadomo jeszcze oficjalnie gdzie!
emdżej

Postprzez bartekcz92 2006-01-15, 12:31 am

dzięki emdżej!!!! Można bylo mi to delikatnie wytłumaczyc a nie odrazu tekściki typu "naucz się czytać ze zrozumieniem" "I radze na przyszlosc 5 razy sie zastanowic zanim pojdzie w swiat kolejna plotka" :roll:
bartekcz92

Postprzez twari 2006-01-15, 12:40 am

bartekcz92 napisał(a):dzięki emdżej!!!! Można bylo mi to delikatnie wytłumaczyc a nie odrazu tekściki typu "naucz się czytać ze zrozumieniem" "I radze na przyszlosc 5 razy sie zastanowic zanim pojdzie w swiat kolejna plotka" :roll:

A czy Ci nie napisalem w mojej wypowiedzi tego??

"Tam pisze jedynie ze Kujawiak pozbywa sie Augustyniaka! A Zagłębie jest nim zainteresowane! Gdyby byl juz do nas sprzedany to nazwa klubu rownież bylaby na czerwono!"

Czy to za malo czytelny opis?

Poza tym "naucz sie czytac ze zrozumieniem" to dobra rada na przyszłosc a nie "tekscik".

I na koniec dodam raz jeszcze - radze Ci na przyszlosc 5 razy sie zastanowic zanim pojdzie w swiat kolejna plotka!
Bo w ten sposob rodza sie kolejne "sensacje" i forum zaczyna szalec na temat kolejnych spekulacji ktore nijak sie maja do rzeczywistosci.
twari

Postprzez bartekcz92 2006-01-15, 1:04 am

OK. wyluzuj wytłumaczyłeś mi dobrze (co prawdo niewiem po co uzyles tych dwóch tekscików ,,"rady na przyszłosc" ) ale po co te teksty ok popełniłem błąd i co, to dla Ciebie świetna sprawa na ekstra docinki?? a czemu miałaby byc plotka ja tylko chciałem się czegos więcej dowiedziec o ewentualnym transferze i jak idą sprawdy czy jest na testach i tyle!!!!
Dobra koncze sprzeczke na forum!!!! Mysle ze sobie wszystko wyjasnilismy niech będzie że nieumiem czytac ze zrozumieniem.
bartekcz92

Postprzez twari 2006-01-15, 1:18 am

bartekcz92 napisał(a):OK. wyluzuj wytłumaczyłeś mi dobrze (co prawdo niewiem po co uzyles tych dwóch tekscików ,,"rady na przyszłosc" ) ale po co te teksty ok popełniłem błąd i co, to dla Ciebie świetna sprawa na ekstra docinki?? a czemu miałaby byc plotka ja tylko chciałem się czegos więcej dowiedziec o ewentualnym transferze i jak idą sprawdy czy jest na testach i tyle!!!!
Dobra koncze sprzeczke na forum!!!! Mysle ze sobie wszystko wyjasnilismy niech będzie że nieumiem czytac ze zrozumieniem.

Poprostu jestem juz wyczulony na wszelkie plotki! A Ty nie spytales czy ktos cos wie o ewentualnym transferze pana A. tylko od razu stwierdziles fakt ze Kujawiak nam go sprzedal. Tyle w kwestii wyjasnienia.
Pozdrawiam.
twari

Postprzez problematyk-ziom 2006-01-15, 12:52 pm

może wrócmy do tematu a takie sprawy na priv ...

Kmiecik oki może coś z niego być... Bajera też by sie przydał... tylko czy nie lepiej zamiast 2 srednich zawodników i 2 kontraktów jednego poważnijeszego i lepszego? może zamiast w ilość iść w jakość? ale skoro nasz trenejro tak uważa że to najlepsze wyjście...

chociaż co do trenera to już chyba nic mnie w tym człowieku nie zdziwi... jak on potrafi walnąc takie hasło z Golińskim nagle to nie wiem czy śmiać sie z niego czy płakać... bo raczej chyba nikt nie wierzy żeby jego osoba była realnym trensferem... i kiedy kolwiek był taki temat...

stąpajmy mocno po ziemi...
problematyk-ziom

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-01-15, 12:58 pm

problematyk-ziom napisał(a):może wrócmy do tematu a takie sprawy na priv ...

Kmiecik oki może coś z niego być... Bajera też by sie przydał... tylko czy nie lepiej zamiast 2 srednich zawodników i 2 kontraktów jednego poważnijeszego i lepszego? może zamiast w ilość iść w jakość? ale skoro nasz trenejro tak uważa że to najlepsze wyjście...

chociaż co do trenera to już chyba nic mnie w tym człowieku nie zdziwi... jak on potrafi walnąc takie hasło z Golińskim nagle to nie wiem czy śmiać sie z niego czy płakać... bo raczej chyba nikt nie wierzy żeby jego osoba była realnym trensferem... i kiedy kolwiek był taki temat...

stąpajmy mocno po ziemi...

Problematyk Ty chyba czegoś nie rozumiesz :) Tu nie ma wyboru Kmiecik i Bajera lub jeden solidny napastnik :) Tu jest wybór albo Kmiecik, albo Bajera :)

Co do Golińskiego, to pewnie trener żartował, lub pewien dziennikarz dodał coś od siebie.

Pozdrawiam.
*FORUMDINHO*

Postprzez MrCricket 2006-01-15, 1:33 pm

problematyk-ziom napisał(a):

Może chciałbyś Żurawskiego albo Smolarka, zamiast tych "średniaków" :lol: Pomyśl logicznie, na kogo stać Zagłębie i stąpaj po ziemi.
MrCricket

Postprzez problematyk-ziom 2006-01-15, 2:46 pm

MrCricket napisał(a):
Może chciałbyś Żurawskiego albo Smolarka, zamiast tych "średniaków" :lol: Pomyśl logicznie, na kogo stać Zagłębie i stąpaj po ziemi.

nie mówie o takich zawodnikach... ale może Chmiest? albo Aleksander, Nawrocik który wróciła a miejsca w KKP Lechu latem raczej nie znajdzie albo któryś pokroju tych zawodników zresztą to tylko domysły... wszystko co chce powiedzieć to to że zamista utrzymywać 2 zawodników po dajmy na to po 1000 zł... można by mieć jakiegoś lepszego za 2000 zł mysląc logicznie... i zamista 3 prawych pomocników 2 prawych i jednego lewoskrzydłowego... a nie kupować zawodnika - "bo jak sie go przekwalifikuje..."
problematyk-ziom

Postprzez MrCricket 2006-01-15, 3:27 pm

problematyk-ziom napisał(a):
nie mówie o takich zawodnikach... ale może Chmiest? albo Aleksander, Nawrocik który wróciła a miejsca w KKP Lechu latem raczej nie znajdzie albo któryś pokroju tych zawodników zresztą to tylko domysły... wszystko co chce powiedzieć to to że zamista utrzymywać 2 zawodników po dajmy na to po 1000 zł... można by mieć jakiegoś lepszego za 2000 zł mysląc logicznie... i zamista 3 prawych pomocników 2 prawych i jednego lewoskrzydłowego... a nie kupować zawodnika - "bo jak sie go przekwalifikuje..."

Akurat ci kopacze też to wybitnych nie należą. Czy są lepsi od Bajery i Kmiecika?Trudno powiedzieć. Może są bardziej znani. Poza tym, nie sądze, żeby chcieli grać w 2 lidze.
MrCricket

Postprzez problematyk-ziom 2006-01-15, 8:23 pm

MrCricket napisał(a):Akurat ci kopacze też to wybitnych nie należą. Czy są lepsi od Bajery i Kmiecika?Trudno powiedzieć. Może są bardziej znani. Poza tym, nie sądze, żeby chcieli grać w 2 lidze.

no widzisz człowieku nic nie rozumiesz... powiedziałęm ze to są przykłady czysta teoria nic pozatym mówie ze przydał by nam sie napastnik który strzala kilka bramek w sezonie w eksrtaklasie... bo kmiecik mało grał ostatnio juz czesciej w okresie kiedy był w gksie... a zresztą widze ze tworzą sie nie porozumienia wiec mniejsza z tym...
problematyk-ziom

Postprzez mały 2006-01-16, 4:40 pm

Nie wiedziałem gdzie napisać więc wklepałem w aktualny temat , ale pośrednio związany z transferami.
Podobno mamy podpisaną umowę o współpracy z Legią .
Co z niej wynika to wiemy , a tymczasem nie tak daleko od Sosnowca bo w Wodzisławiu Śląskim mają w kadrze bodajrze 5 zawodnika z Legi.
( Zganiacz , Kowalski , Korzym , Zjawiński , Smoliński ). To się nazywa współpraca . Z czego trzech ostatnich jest na wypożyczeniu , co oznacza , że część pensji a w niektórych przypadkach zdecydowaną większość płaci Legia. Panowie Prezesi i Panie Dyrektorze :?: :!: może już czas wcielić umowę w życie.
mały

Postprzez FOGel 2006-01-16, 4:45 pm

mały napisał(a):Nie wiedziałem gdzie napisać więc wklepałem w aktualny temat , ale pośrednio związany z transferami.
Co z niej wynika to wiemy , a tymczasem nie tak daleko od Sosnowca bo w Wodzisławiu Śląskim mają w kadrze bodajrze 5 zawodnika z Legi.
( Zganiacz , Kowalski , Korzym , Zjawiński , Smoliński ). To się nazywa współpraca . Z czego trzech ostatnich jest na wypożyczeniu , co oznacza , że część pensji a w niektórych przypadkach zdecydowaną większość płaci Legia. Panowie Prezesi i Panie Dyrektorze :?: :!: może już czas wcielić umowę w życie.
Tylko niewiadomo czy ci zawodnicy by chcieli grac w 2 lidze
FOGel

Postprzez mały 2006-01-16, 4:54 pm

FOGel napisał(a):
mały napisał(a):Nie wiedziałem gdzie napisać więc wklepałem w aktualny temat , ale pośrednio związany z transferami.
Tylko niewiadomo czy ci zawodnicy by chcieli grac w 2 lidze

W przyszłym sezonie i tak będą grać w drugiej. Jak zostaną :D
mały

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna