- Przewidujemy, że to będzie pięć, sześć nagród. Od dobrej jakości sprzętu po gadżety. Nagrody będą losowane wśród osób, które kupią bilety - mówi Henryk Sebastian Nawrath, prezes E.I.C. - Mam nadzieję, że to będzie dodatkowa zachęta, żeby odwiedzić nasze lodowisko - mówi Adam Bernat, wiceprezes klubu.
WSZYSTKIE INICJATYWY MAJĄCE NA CELU POPRAWĘ:
SYTUACJI MATERIALNEJ KLUBU,
SYTUACJI KADROWEJ A CO ZA TYM IDZIE - GRY DRUŻYNY,
ZWIĘKSZENIA FREKWENCJI NA STADIONIE ZIMOWYM
Patrząc na tabele to naprawde szkoda dwoch glupich porazek jednobramkowych u siebie 1:2 ze Stocznia i 2:3 z Unia bo bylibysmy na 4 miejscu :wink: .Obecnie na 4 miejscu sa Tychy ale do trzeciego Podhala maja 2 pkt straty i 5 meczow mniej,natomiast my do POdhala 5 pkt stary i jeden mecz mniej od nich.Naprawde ciekawie sie robi,przy odrobinie szczescia 4 miejsce i play-off sa realne,ciezko bedzie ale wszystko mozliwe dopoki krązek w grze.Naprawde baaaaardzo wazny mecz to bedzie ten najblizszy z Toruniem na wyjezdzie i moim zdaniem jeden z kluczowych jezeli chcemy myslec o walce miejsca 4-6.Na razie patrzac na gre jest dobrze a moze byc jeszce lepiej.Niedlugo konczy sie pilkarska jesien i mam nadzieje ze wiecej kibicow bedzie przychodzic na Zimowy :wink: i bedziemy miec tego 7 "zawodnika" na lodzie :lol:
Frekwencja i tak systematycznie ulega poprawie. I BARDZO DOBRZE !! :)
Jednak myśląc realnie o PALY-OFFach to przydałoby się jeszcze 2-3 solidnych, doświadczonych zawodników( z tego co wiem to są wakaty po Czechach). Jedna bardzo mocna,solidna i doświadczona "5" to byłoby to czego brakuje Naszym chłopakom...
tak sobie zerkam na tabełę i wychodzi, ze w play off bedziemy grac pierwsze mecze ze Stoczniowcem - wydaje mi się, ze to dobre rozwiązanie dla nas przy odrobinie szczęścia moze być szansa na zapewnienie sobie utrzuymania już w pierwszej fazie play off (bynajmniej nie sugeruje się za bardzo wczorajszym zwyciestwem)