Odpowiedź co do godziny będzie dziś popołudniu . Marcin upewni się bezposrednio w klubie. Gdyby grali o 10 to odnajdziemy się w przerwie pod biblioteką.
Narka
To to śpiochy dzisiaj po dobranoce lulu i jutro widzę Was na meczu. :wink:
Wszyscy, pokażmy Rakowowi że to nam się należy miejsce w pucharze a nie im. I tyczy się to zarówno zwolenników jak i przeciwników PK.
Ok, skoro oni tak , to my umówimy się na trzy razy
9:45 w wiadomym miejscu,
10:45 jak wyżej, (dla tych którzy nic nie widzą o zmianie godziny sparingu)
i spotkanie główne o 14 :00 też w wiadomym miejscu.
Od razu uprzedzam, że moge być rano zdekoncentrowany. Żegnamy kumpla , który wylatuje do stanów.
Pozdrawiam i liczę , ze wszyscy przybedą .
Witam piknikową ekipę!
W poniedziałek najprawdopodobniej zaczynamy produkcje pierwszej edycji naszych t-shirtów. Zatem dla osób które jeszcze nie wpłaciły jest ostatnia szansa na zamówienie koszulki. Ja ze swojej strony mogę założyć za 3, 4 osoby. Osoby, które mają widoki na to, że będą na swornicy i uzbierają na koszt koszulki prosze o wpisywanie się.
Pozdrawiam
Ja też chciałbym się dołączyć jako jednoosobowy squad z Tarnowskich Gór :)
Co do wyjazdów na mecze to trochę takich ludzi popieprzających samochodami już jest, z tym że przeważnie siadają w sektorach gospodarzy, przez co zrozumiałym jest że nie afiszują się z tym której drużynie kibicują, wiem bo sam tak robię, no i na Rozwoju było to bardzo widoczne - "druga strona odpowiada" ;), oczywiście nie wszyscy to Piknikowcy
Witamy w klubie jednoosobowy squad z TG :-) Debiutujemy na swornicy w sektorze "pod kiełbasą" więc zapraszmy. Jeśli mozesz to daj wiecej namiarów na siebie na privie.
Cześć !
Pozdrawiam cieplutko :) Hmmm jesli kiedys to bedzie mozliwe chcialabym dołączyc do PK ale tio dopiero po wakacjach albo pod koniec:(((
A czy w póżniejszym czasie bedzie ejszcze mozna zrobić koszulkę:/ ??
Pozdrawiam cieplusnie :)))
Cześć!
Wprawdzie towarzystwo piknikowe debatuje teraz na oficjalnym logo klubu i najprawdopodobniej ustąpie miejsca czemuś innemu ale z racji na to, że jesteś pierwszą babeczką z forum, zgłaszającą akces do klubu to zrobię to dla tych niewdzięczników i serdecznie zaproszę Cię w ich imieniu w szeregi Piknik Klubu Zagłębia Sosnowiec. Jeśli mozesz to podaj więcej danych ale to już tylko do mojej szkockiej wiadomosci ;-), a mówiąc serio to na priv do Krzysia, Kshaqa lub Krawca.
Pozdrawiam!