Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez tomas1906 2005-12-20, 10:22 pm

czytajac forum Odry zauwazylem temat "pilkarze do odstrzalu" moze kilku na kilkudziesieciu nie napisalo nazwiska Tyc a wiec wniosek nasowa sie sam skoro nie moze sobie poradzic w III lidze i na niego psiocza to jak poradzi sobie w II a przy ewentualnym awansie w I ja wolalbym zeby w jego miejsce byl wylosowany jeden z naszych juniorow chociaz go nie przekreslam oby nas mile zaskoczyl po zimie
tomas1906

Postprzez olo69 2005-12-20, 10:24 pm

przestańcie płakać, jeszcze nie zagrał, a już jęczycie jak baby
odnosnie info na stronie głównej - ok że jest, ale ten komentarz kibiców Odry to po c***? czyżby jakies wybitne autorytety piłkarskie, a moze znaleźliście sobie nowych idoli?

jak przychodził Ujek to pisałi, że to mistrz sparingów, na temat Lachy to nawet nie chcę pisać co pisali

odnośnie wczesniejszego postu jak przychodzili Ujek i Lacha to nie za bardzo kojarzę aby interesowały się nimi jakieś pierwszoligowe drużyny (co innego że Ujek miał jakiś mały epizod z 1 ligą) - trzymajmy się faktów, a nie naciągajmy ich żeby pasowały do wypowiedzi
olo69

Postprzez Fan 2005-12-20, 10:31 pm

keff79 napisał(a):
No i wysoki jest.. będą "wrzutki" :D

Oby skakal wyzej niz Wojtek 8)

NHK12 napisał(a):
Więc czekamy jeszcze na Drumlaka -pomoc Grzyba -obrona Bajerę-atak i jedziemy na wiosnę po jupitery do Dworu mazowieckiego .

Grzyba chce Franek do Lubina to jak mu tam posmaruja kaska to na nas nawet nie pierdnie. A tego oswietlenia z Nowego to nie da sie wytargac.

olo69 napisał(a):
odnośnie wczesniejszego postu jak przychodzili Ujek i Lacha to nie za bardzo kojarzę aby interesowały się nimi jakieś pierwszoligowe drużyny (co innego że Ujek miał jakiś mały epizod z 1 ligą) - trzymajmy się faktów, a nie naciągajmy ich żeby pasowały do wypowiedzi

Nic nie jest naciagane. Lacha byl albo mial jechac na testy do Polonii W. i Lecha. W kazdym razie te kluby wykazaly nim zainteresowanie.
Fan
Working Class

Postprzez Przemek26 2005-12-20, 10:31 pm

Może zaczekajcie z tymi niepochlebnymi komentarzami dotyczących Tadeusza Tyca. Nich zagra 2-3 mecze w lidze bo w sparingach to róznie bywa i wtedy bedzie można powiedzieć czy bedzie perełką czy kolejnym dziadem.
Ja mam nadzieje że będzie siłą ognia Zagłebia
Przemek26

Postprzez >>Wojtas 2005-12-20, 10:34 pm

poczekamy i zobaczymy co chlopak bedzie grał. wydaje mi sie na stronce odry znalazłoby sie pare pochlebniejszych komentarzy co do jego umiejętności ale na stronke najlepiej wrzucic te najgorsze. sorry ale kibice odry o nickach niedorozwój i załoga boga nie sa dla mnie autorytetami w dziedzinie piłki nożnej. z ocena Tyca poczekam do chwili az rozegra pare meczy.
>>Wojtas

Postprzez CharoN^ 2005-12-20, 10:37 pm

Z jednej strony powinniśmy chłopakowi dać szansę. Nie musi okazać się niewypałem, a wręcz przeciwnie. Ja wierzę w KT, a jeżeli on widzi Tyca w Zagłębiu... Natomiast w większym stopniu zmartwił mnie ten transfer, niż ucieszył. Przecież walczymy o ekstraklasę, więc dlaczego znów pozyskujemy trzecioligowca!? Patrząc na wzmocnienia konkurentów nasuwają się same pesymizmy. Chciałbym się pewnego dnia bardzo rozczarować, wejść na strone i ujrzeć news typu "Bajera w Zagłębiu!", "Zagłębie kupiło Grzyba!".
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez olo69 2005-12-20, 10:39 pm

olo69 napisał(a):

Nic nie jest naciagane. Lacha byl albo mial jechac na testy do Polonii W. i Lecha. W kazdym razie te kluby wykazaly nim zainteresowanie.[/quote]

a Pitrym interesuje się Legia, Cracovia, Amica (był też na testach w Torino :) a nie wiadomo czy nie będzie grał w rezerwach Zagłębia Sosnowiec :wink:
olo69

Postprzez Leyton 2005-12-20, 10:46 pm

Padło tu wcześniej pytanie, czy ktoś widział tego Tyca w akcji.
Hmm... Parę osób chyba widziało jakiś czas temu, ale pewnie już teraz nie pamiętają :D :D :D
http://zaglebie.sosnowiec.pl/serwisy/ar ... cja=010502
Leyton

Postprzez Monti 2005-12-20, 10:50 pm

A ja myślałem że my chcemy w tym sezonie awansować. Oczywiście nie można gościa skreślać ale mam jakieś dziwne przeczucie że nie jest to napastnik, który do tego awansu sie może przyczynić. Jeszcze 15 min temy chciałem pisac coś w stylu Pitry też nie był gwiazdą i takie tam, ale za sugestią adasia poczytałem forum Odry. Zgadnij kto był najcześciej wymienianym piłkarzem w czerwcu 2005 w temacie Pilkarze do odstrzalu
:( . .

Żebyście nie musieli grzebac tylko kilka wpisów z ich forum :(

... W chwili obecnej trudno mowic o pilkarzach do odstrzalu, bo kadra cala jest tak slaba, ze w zasadzie trzeba znowu budowac sklad od nowa. Bramkarze i obroncy ok, ale brakuje nam dobrego rozgrywajacego i napastnikow. Do odstrzalu z pewnoscia nadaje sie Tyc, bo on jezeli nie zacznie prowadzic sportowego trybu zycia to kariery nawet w 3 lidze mu nie wroze...

...Jakby Tyc choc w 1/4 grał tak jak ojciec to by dobrze było. On jest najwiekszym kaleką na boisku.

...Tadek gra według mnie tylko ze wzgledu na ojca. Moze terner ktory nie zna jego ojca zauwazy ze on robi z siebie w kazdym meczu posmiewisko i podziekuje mu za gre w pierwszym skladzie.

...Tadzik Tyc ... Tadzik wystarczy już ... naprawde wystarczy

... 1. TYC 100%

... TABELA SPORTOWEJ SMIERCI
1.Tyc - 27 glosow
2.Krotki - 22
3.Tracz - 16 itd...

...Tyc i Krótki już chyba od dłuższego czasu są odstrzeleni. Minuty ich gry można policzyć na palcach. Dziwię się Tycowi. Warunki fizyczne ma doskonałe a nie umie tego wykorzystać.

...1. tyc
2. tyc
3. tyc

Optymizmem to nie napawa. No ale cuda siÄ™ zdarzajÄ…
Ostatnio edytowano 2005-12-20, 11:00 pm przez Monti, łącznie edytowano 1 raz
Monti
Moderator

Postprzez Leyton 2005-12-20, 10:59 pm

No i życzenie kibiców Odry zostało spełnione. Tyca wywalono do Polaru tam strzelił 9 bramek. To już wiemy.
Ale ja mam jeszcze jedno pytanko. Gdzie jest teraz Odra, a gdzie Polar?
http://www.90minut.pl/liga.php?id=1985
Leyton

Postprzez Monti 2005-12-20, 11:02 pm

Leyton nawet nie wiesz jak bym chciał żebyś miał racje sugerując że słaba gra Tyca w Odrze nic nie znaczy. Tylko czy my mamy czas żeby to sprawdzać? :(
Monti
Moderator

Postprzez vixen 2005-12-20, 11:06 pm

Wszystkim pesymistą chcialem podać przykład M.Drzymonta jak przechodzil do Odry. Przypomnijcie sobie jakie były o Nim opinie. A teraz.
Nie twierdzę ze to bedzie jakiś gwiazdor ale do jasnej cholery trzeba dać każdemu szansę.
vixen

Postprzez krzysztof 2005-12-20, 11:12 pm

Nie skreślajmy człowieka od razu. Ma warunki, nie jest stary zobaczymy jak się rozwinie jego kariera w Sosnowcu.

P.S.
Oj Adaś, Adaś tak fajnie się zapowiadałeś, ale ostatnio kolejne Twoje newsy wydają się być niewypałami od dziennikarskiej strony.
Rozumiem, że można mieć ostry język, ale forma tych newsów ... :-/
krzysztof

Postprzez Fan 2005-12-20, 11:18 pm

Wnioskujac z komentarzy co zapodal Monti - brak sportowego trybu zycia - szybko sie zintegruje z kolegami. Wkupne trzeba postawic. Podobno ma warunki a robi z siebie posmiewisko. Mi przychodzi pewna wizja tego zawodnika i pytanie: Moze to drugi Rasiak ?? :D
Fan
Working Class

Postprzez CZaRnYY 2005-12-20, 11:20 pm

Oj Adaś, Adaś tak fajnie się zapowiadałeś, ale ostatnio kolejne Twoje newsy wydają się być niewypałami od dziennikarskiej strony.
Rozumiem, że można mieć ostry język, ale forma tych newsów ... :-/

Zgadzam się z przedmówcą - ostatnio pare razy odniosłem wrażenie czytając główną stronę Zagłębia, że czytam jakiś SuperExpress - dużo treści, ale ilość niekoniecznie idzie z jakością...
CZaRnYY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników