Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ASTER napisał(a):Kto może kupić Pitrego?
Craxa??? Chce walczyć o puchary, chyba PP jest jeszcze za słaby na te cele.
Młodzieżowcy (procentowy udział zawodników poniżej 21 lat w barwach drużyn - wg minut na boisku)
(...)
Zagłębie Sosnowiec 16 16787 0,1%
michaelus napisał(a):http://90minut.pl/news.php?id=354607Młodzieżowcy (procentowy udział zawodników poniżej 21 lat w barwach drużyn - wg minut na boisku)
(...)
Ostatnie miejsce w lidze w tej klasyfikacji. Niedobrze. Bardzo niedobrze. Doświadczonych już mamy na młodzież czekamy :!:
MrCricket napisał(a):michaelus napisał(a):http://90minut.pl/news.php?id=354607Młodzieżowcy (procentowy udział zawodników poniżej 21 lat w barwach drużyn - wg minut na boisku)
(...)
Ostatnie miejsce w lidze w tej klasyfikacji. Niedobrze. Bardzo niedobrze. Doświadczonych już mamy na młodzież czekamy :!:
Też mnie to martwi :( W takim Chorzowie tyle młodzieży gra i są solidnymi punktami drużyny. A u nas NIC !!! Nie mogę zrozumieć czemu np taki wyróżniający się i bramkostrzelny junior Smarzyński wystąpił dosłownie w kilku "ogonach" , a zamiast niego, na boisku tyle czasu przebywał bezproduktywny Małocha. Nie pojmuję Tochela :shock:
Uważam, że nie tędy droga i te żałosne liczby powinny dać niektórym sporo do myślenia.
(Tak nawiasem mówiąc, to jestem za wprowadzeniem w 2 lidze przepisu nakazującego udział w pierwszej jedenastce, przynajmniej 1 polskiego zawodnika do 21 lat)
Przemek26 napisał(a):Mam nadzieje że dyr. Rudy nie jest na urlopie i że pocichutku załatwia tranfery bez rozgłosu, i na poczatku stycznia dowiemy sie że mamy w Zagłebiu kilku zajebistych piłkarzy dzieki którym I liga w 2006 roku. wpadnie do Sosnowca z wielkim hukiem. :D :lol: :lol:
krzysztof napisał(a):Wzmocnienia Zagłebia w przerwie zimowej pokażą nam, czy bardziej potrzebny jest nowy trener czy dyrektor sportowy odpowiedzialny za zarządzaniem klubem i transfery.
Cygan napisał(a):Może Adam przeprowadziłby z nim (czyt. Przemkiem) specjalny wywiad (taki na okoliczność jego odchodzenia z naszego klubu) i zawarł w nim między innymi pytanie dotyczące tego wywiadu? Moglibyśmy też resztę pytań do Adama podesłać? Adam co Ty na to?
Pozdrawiam
adas napisał(a):JUŻ SIĘ DOWIEDZIAŁEM INFO ZA 10 MINUT NA STRONIE :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników