Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):To ze Pitry odejdzie to bylo wiadomo, jest kwestia kto na jego miejsce przyjdzie, powiem inaczej kogo trener KT chce miec na miejsce Pana Przemka. Stare porzekadlo mowi Z NIEWOLNIKA NIE MA PRACOWNIKA.
Wszyscy mowimy jednym chorem w ostatnich meczach Panu przemkowi nie szlo i to wyraznie, nawet NASZ TRENER byl bardzo zly.
Po prostu trzeba wyrazic zgode i niech sobie szuka nowego gniazdka w I lidze, ale juz nie z ZAGLEBIEM.
Ja wiele rzeczy jestem w stanie zrozumiec ze: trzeba zarabiac KASE, trzeba grac w I lidze, trzeba grac w Klubach za granica, trzeba myslec o grze w Reprezentacji itd. itp.
Jednej rzeczy nie moge zrozumiec DLACZEGO LUDZIE NIE POTRAFIA/ CHCA ROZSTAC SIE Z KLUBEM, KIBICAMI Z KLASA.
Aby za jakis czas mogli przyjsc do nas i powiedziec Dzien Dobry a drzwi beda otworzone, ale to jest ich problem.
Pozdrawiam
Tadeusz
czeladzianin napisał(a):kiedy pisalempare dni temu,zePitry na 99% odejdzie to paru pewnych kibicow kazalo puknac sie w glowe, prosze bardzo informacje nie od ciotki... Pozdrowienia i zegnamy kolejnego Pana bez ambicji,ktory chce grzac lawe albo grac w rezerwach a po Pszczynie bedzie chadzal dumny z tego, ze gra w Cracovi lub we Wronkach :evil: mam nadzieje,ze nie sprawdzi sie drugie co slyszalem a chodzi o brak awansu. My kibice chcemy I ligi :!: :!: :!:
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Ja wiele rzeczy jestem w stanie zrozumiec ze: trzeba zarabiac KASE, trzeba grac w I lidze, trzeba grac w Klubach za granica, trzeba myslec o grze w Reprezentacji itd. itp.
Jednej rzeczy nie moge zrozumiec DLACZEGO LUDZIE NIE POTRAFIA/ CHCA ROZSTAC SIE Z KLUBEM, KIBICAMI Z KLASA.
Aby za jakis czas mogli przyjsc do nas i powiedziec Dzien Dobry a drzwi beda otworzone, ale to jest ich problem.
Pozdrawiam
Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników