Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
emdżej napisał(a):Prędzej pozbyłbym się Butryna niż Warakomskiego. Jak dla mnie "Wara" dostawał po prostu za mało szans. A za Małochą jakoś nie zatęsknię
czeladzianin napisał(a):Jesli chodzi o odchodzacego jednego z pilkarzy nie zaluje go nic a nic, po tym co wygadywal w "domu" hazardu i uciechy pijany jak bela, ze w Zaglebiu on i polowa skladu nie chce grac, atmosfera jest na 4 lige a nie na 1, Zawodnicy maja sie usmiechac i potwierdzac, ze graja o najwyzsze cele a jest to g.... prawda, po tym co uslyszalem nie mam watpliwosci, ktokolwiek by nie przyszel do Zaglebia awansu na 99% nie bedzie, chyba ze jakims fuksem. Jesli chodzi o Pitrego odejdzie prawie na pewno bo mimo, ze opowiada jak to bardzo chce pomoc Zaglebiu w awansie jest to kolejna bzdura, juz szykuje sie do wyjazdu z Sosnowca, droga wolna, szlak przetarl Ujek, wyniki wszyscy znamy.... Niestety sa to informacje z pierwszej reki. Oby sie cos nie sprawdzilo z tych wiadomosci i obysmy ogladali mecze na pierwszoligowym stadionie. Pozdrowienia dla all.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Co mnie zainteresowalo, a mianowicie OSOBA JACKA MAGIERY - zawodnik do
zaangazowania u nas jesli PRAWDA FINANSE POZWOLA. Ja osobiscie widzialbym tego zawodnika jako ROZGRYWACZA.
czeladzianin napisał(a): Jesli chodzi o odchodzacego jednego z pilkarzy nie zaluje go nic a nic, po tym co wygadywal w "domu" hazardu i uciechy pijany jak bela, ze w Zaglebiu on i polowa skladu nie chce grac, atmosfera jest na 4 lige a nie na 1, Zawodnicy maja sie usmiechac i potwierdzac, ze graja o najwyzsze cele a jest to g.... prawda, po tym co uslyszalem nie mam watpliwosci, ktokolwiek by nie przyszel do Zaglebia awansu na 99% nie bedzie, chyba ze jakims fuksem. Jesli chodzi o Pitrego odejdzie prawie na pewno bo mimo, ze opowiada jak to bardzo chce pomoc Zaglebiu w awansie jest to kolejna bzdura, juz szykuje sie do wyjazdu z Sosnowca, droga wolna, szlak przetarl Ujek, wyniki wszyscy znamy.... Niestety sa to informacje z pierwszej reki. Oby sie cos nie sprawdzilo z tych wiadomosci i obysmy ogladali mecze na pierwszoligowym stadionie. Pozdrowienia dla all.
gazeta.pl napisał(a):Klub nie chce się pozbywać za darmo Marcina Morawskiego i Tomasza Malinowskiego. Gdy tylko pojawiły się pogłoski, że Morawski żegna się z Zagłębiem, zainteresowali się nim działacze Piasta Gliwice.
krzysztof napisał(a):gazeta.pl napisał(a):Klub nie chce się pozbywać za darmo Marcina Morawskiego i Tomasza Malinowskiego. Gdy tylko pojawiły się pogłoski, że Morawski żegna się z Zagłębiem, zainteresowali się nim działacze Piasta Gliwice.
No cóż dwaj panowie znani z trudnych charakterów. Ciekawe, czy wpadnie jakaś kasa za nich do klubu. Jeśli w przypadku Morawskiego to są ku temu jakieś przesłanki, to z Maliną może być ciężko.
slawekchicago napisał(a):czy to prawda ? Adam Kompala w Sosnowcu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników