Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
FIGHTER1906 napisał(a):- dopingu u siebie,
- dopingu na wyjeździe,
- opraw,
- liczby wyjazdowej,
- frekwencji u siebie.
Przemek26 napisał(a):Miłosz napisał(a):3 aspektem jest chyba jednak opinia o nas kibicach,(która nie wiem kiedy się zmieni),jednak duża część osób myśli,że na stadionach,to-UWAGA-życie można stracić itp....ludzie po prostu boją się chodzić cały czas na stadiony,tutaj cała czarna robota należy do mediów,które wszystkie sprawy rozdmuchują,jakby nie wiem co się działo.
Kolejną sprawą jest nagłaśnianie,reklamowanie,tego,że jakiś mecz się odbywa,czy ktoś z Was widział,jakiś plakat zapraszający na mecz,bo ja osobiście nie....quote]
Nie sądzę że o nas dalej jest taka opinia . Pamietam czasy V - III ligowe kiedy o Zagłebiu było głośno ze względu na rozróby kibiców. Ale to juz przeszłość. Wystarczy przypomieć sobie mecz z jaga u siebie kiedy kibice nie włączyli się w rozróbę. A teraz na Ludowym widzę małe dzieci rodziców z dziecmi w wózkach i tak dalej. Jeszcze tylko doping taki jak w meczu ze Sląskiem w III lidzie i jest super
cannambis sc napisał(a):wedlug mnie to powinna byc cos zorganizowane np:stworzenie calkiem nowej grupy ultras:lol: ktura powinna interesowac sie dopingiem(pilnuje kto spiewa a kto leci w ch...) organizowaniem akcji plakatowanie,pirotechnika,a przedewszystkim tworzyc dobrom zabawe na meczach tak jak np:widzew czy jaga(mlyn majo zajebisty)
Adi89 napisał(a):
ktos pytal jak wyglada Katowice przed meczem . Otoz przed kazdym meczem wisi kilkanascie plakatow. Sa ich 3 rodzaje zazwyczaj , jeden z klubu ,drugi kibicowski, i na niektorych osiedlach "osiedlowe" (gdzie o ktorej zbiorka na osiedlu itp)
Sadek napisał(a):
Moim zdaniem powinniśmy ( z porozumienem z klubem) zrobić naprawde wielką ciekawą akcje zachęcającą przyjście na Ludowy ( tak jak Legia)
np. akcja "Przywróćmy blask Ludowemu" oczywiście żeby akcja była dobra musi być spora ilość plakatów nie koniecznie z klubu, ale moga być własnej roboty (patrz mecz z Ruchem)
oczywiście nie chodzi mi tu o 50 plakatach, tylko troszke więcej i o wiele wcześniej, żeby nacisk na ten mecz był tak spory jak na meczu ze Śląskiem Wrocław
Następnym aspektem jest debiut WF, możena także o tym wspomnieć, że mecz będzie uatrakcyjniony właśnie tym atrybutem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników