Krzysztof Tochel - były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez twari 2005-11-20, 10:24 pm

Kurcze widzialem tylko ostatni fragment jak wspominal o Odrze Opole i o naszym skladzie w III lidze. Przyjal natomiast postawe ze wystarcza mu 2-3 wzmocnienia... coz - prezesa slowa = swiete slowa.
twari

Postprzez Soyer 2005-11-20, 10:25 pm

1. Leyton - trafna uwaga!
2. Co dokadnie mówił trener bo przegapiłem?
Soyer
Moderator

Postprzez Sajni 2005-11-20, 10:35 pm

Właśnie, ja też trafiłem na samą końcówkę wypowiedzi trenera.
Czy mógłby ktoś streścić to całe spotkanie i poruszane tematy?
Ja usłyszałem tylko jedno ważne zapewnienie - Krzysztof Tochel przytaknął temu redaktorkowi, że narazie w Sosnowcu NIE szykują się żadne zmiany na stanowisku trenerskim.
Sajni

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-11-20, 10:58 pm

co powiedział o "internetowych kibicach " ??
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez gothblack 2005-11-20, 10:59 pm

Min.,ze maja po 14-15 lat,a ja mam zdecydowanie więcej i co???? :wink:
gothblack

Postprzez Sir 2005-11-20, 11:00 pm

Franz napisał(a):
gothblack napisał(a):Krzysio jest w trójce!!!!

I nawet wspamniał o Internetowych kibicach :lol: .

Ano wspominal o napinaczach internetowych w wieku 14 i 15 lat kotrzy wywoluja presje na zarzad i zwalniają trenerów..

Miałem przyjemnosc ogladac cala transmisje...wiec po krotce napisze:

1 Zdziwienie maksymalne ze zobaczylem naszego trenera w tym programie.

2 Kolejne zdziwienie. Nigdy nie widzielm ( z tego co pamietam) Krzysztofa Tochela w garniturze, snieznej koszuli i krawacie :D

Na poczÄ…tku zbytnio nie mowili o Zaglebiu. Dopiero gdzies w polowie redaktor zaczal pytac Tochela o Zaglebie. Dlaczego nie sÄ… na1 miejscu. Czego brakuje i czy bedÄ… transfery...

Tochel na to: Ze potrzeba 3 klasowych zawodnikow i wtedy na100% procent walcza o awans....mowil rowniez ze brakuje w druzynie Zaglebia DETERMINACJI u zawodnikow ttak ja np ..widzial w JAworzniena meczu w niedziele. Cos mowil o zawodnikach ze Szksy..cos mi tu pachnie jakims transferem z Jaworzna do Soscnowca...a takze brakuje skutecznosci i umiejetnosci.

Tochel wpsomnial o zwyciestwie rezerw...zew rezerwach jest skutecznosc a tu nie ma --niby zarcik...a mnie to nie smieszy wcale.

NA KONIEC ROZMOWY REDAKTOR POWIEDDZIAL ZE W SOSNOWCU NIE BEDZIE ZMIANY TRENERA, A TOCHEL NA TO
PRZYNAJMNIEJ NA RAZIE

TO W ZASADZIE TYLE...
Sir

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-11-20, 11:14 pm

i co mowil jeszcze o tych kibicach tak w skrócie ??
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Sir 2005-11-20, 11:21 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):i co mowil jeszcze o tych kibicach tak w skrócie ??

W zasadzie to tyle co wyzej napisalem.
Sir

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-11-20, 11:22 pm

na nastepnym meczu proponuje flage forum w centrum płotu na Ludowym...
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez krzysztof 2005-11-21, 6:57 am

TrochÄ™ mam takie mieszane uczucia po obejrzeniu tego programu.
Między słowami dało się wyczytać jakąś formę protestu przeciwko: zarządowi (oraz dyrektorowi Rudemu), piłkarzom i kibicom. Widać było, że Tochel jest trochę zawiedziny sytuacją w klubie i wokół niego.

Pożyjemy zobaczymy co czas pokaże.
Co do kibiców internetowych to całkowicie się z nim zgadzam. Być może nie wszyscy go tu krytykujący mają po 14 lat, ale poziom wypowiedzi na samym czacie mnie w tym utwierdza.

Oby w Sosnowcu nie popełniono takiego błedu jak w Krakowie z Kasperczakiem.

Moim zdaniem należy dać mu szansę pracy do końca sezonu, oraz większej możliwości manewru jeśli chodzi o transfery.
krzysztof

Postprzez Przemek26 2005-11-21, 8:34 am

Ogladałem wczoraj naszego trenera i tez wydawało mi się że w jego wypowiedziach nie było nie wiem pewności . I konkretów. poz za tym że trzeba 2-3 doświadczonych pikarzy. Ale wydaje mi sie ze to nasz trener powinien o tym decydować i a nie zarząd i dyrektor.
Przemek26

Postprzez mike79 2005-11-21, 9:23 am

Panie trenerze !!
Jeśli pan zagląda na forum (a po wzorajszym "wystąpieniu" w TVP3) JESTEM PRZEKONANY ŻE TAK to proszę ujawnić źródło na którym się pan oparł twierdząc że internetowi kibice liczą sobie lat 14-15 ?? Jeśli jednak pan takowego NIE MA to proszę na przyszłość udzielać bardziej rozsądnych wypowiedzi na tego typu tematy.A to dlatego że, bardzo duża liczba forumowiczów "udzielających" się na poważne tematy(np.slawojka,dynamitek,Tadeusz Wiśniewski i jeszcze conajmniej kilkadziesiąt innych) TO LUDZIE DOROŚLI I MERYTORYCZNIE WYPOWIADAJĄCY SIĘ W DANEJ KWESTII.W WIĘKSZOŚCI TO NIE SĄ LAICY I WYRWANI Z RZECZYWISTOŚCI LUDZIE.STĄD TEŻ TEGO TYPU OPINIA JEST NIEPRAWDZIWA I OBRAŻAJĄCA ICH OSOBY.

POZDRAWIA mike79 - kibic z 15-letnim stażem !!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez Inż. Mamoń 2005-11-21, 10:43 am

Rozwaliła mnie sytuacja podczas tego wywiadu w TVP3, redaktor rozmawia z trenerem Tochelem a ten się huśta na fotelu ( i kto tu ma 14, 15 lat <wielki lol>) ot taka mała dygresja, a tak na poważnie to wg mnie troche mało było mowy o Zagłębiu jak na program z I trenerem i nie poruszona została sprawa stadionu.
Inż. Mamoń

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-11-21, 11:23 am

Wystapie po raz kolejny w sprawie NASZEGO TRENERA Pana K.Tochel. Otoz uwazam, iz w NASZYM ZAGLEBIU nalezy osobie K.Tochel rozszerzyc zakres czynnosci o sprawy zwiazane z transferami.
W zaprzyjaznionej Legii trener WDOWCZYK - pelni funkcje trenera/managera.
W obecnej strukturze jest za duzo osob zaangazowanych w sprawy transferow tj. Trener - Dyrektor - Zarzad - Prezes. po co Dyrektor, po co Zarzad w zupelnosci wystarczy skrot TRENER _ PREZES i tyle.
Bardzo dobrze napisal Kol. KRZYSZTOF " Oby w Sosnowcu nie popelniono takiego bledu jak w Krakowie z Kasperczakiem"
Odejscie trenera z druzyny pociagnie za soba lawine negatywnych konsekwencji i tak:
Nie ma AWANSU na 100 lecie,
Zapomnijmy o modenizacji LUDOWEGO,
Zapomnijmy o Stadionie Zaglebia Dabrowskiego,
Zapomnijmy o Licencji I liga,
Po prostu wszystko sie zawali - NIE MOZEMY DO TAKIEJ SYTUACJI DOPUSCIC.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez zgredos 2005-11-21, 12:16 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Odejscie trenera z druzyny pociagnie za soba lawine negatywnych konsekwencji i tak:
Nie ma AWANSU na 100 lecie,
Zapomnijmy o modenizacji LUDOWEGO,
Zapomnijmy o Stadionie Zaglebia Dabrowskiego,
Zapomnijmy o Licencji I liga,
Po prostu wszystko sie zawali - NIE MOZEMY DO TAKIEJ SYTUACJI DOPUSCIC.
Pozdrawiam
Tadeusz

Kol. Tadeuszu tz. że jak trener Tochel będzie w klubie to awans na 100-lecie jest pewny ?
Co do dalszych punktów co ma trener do modernizacji stadionu ? właścicielem stadionu jest miasto i to od radnych zależy czy stadion będzie modernizowany czy nie.
O budowie nowego SZD to już chyba wszyscy zapomnieli, a co ma z tym wspólnego trener to też nie wiem.
Noi sprawa licencji, to też działka władz miasta i zarządu klubu a nie trenera
zgredos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników