przez Miłosz 2005-11-20, 2:18 pm
To może ja coś od siebie...
Wszyscy marzymy,abyśmy byli najlepsi,u nas było najliczniej itd.....
..niestety,ale duży wpływ na frekwencję,ma niewątpliwie postawa naszych grajków,która jak doskonale,wiemy jest delikatnie mówiąć - przeciętna,więc tu nic nie pomożemy.
Kolejnym punktem,są ceny biletów,mimo wszystko,temat wałkowany już 1000 razy,ale prawdą jest,że te 12zł,dla większości z nas to jest jednak "jakiś" wydatek,na który nie wszyscy Ci co by chcieli mogą sobie pozwolić - tu moim zdaniem,też dużo zdziałać nie możemy.
3 aspektem jest chyba jednak opinia o nas kibicach,(która nie wiem kiedy się zmieni),jednak duża część osób myśli,że na stadionach,to-UWAGA-życie można stracić itp....ludzie po prostu boją się chodzić cały czas na stadiony,tutaj cała czarna robota należy do mediów,które wszystkie sprawy rozdmuchują,jakby nie wiem co się działo.
Kolejną sprawą jest nagłaśnianie,reklamowanie,tego,że jakiś mecz się odbywa,czy ktoś z Was widział,jakiś plakat zapraszający na mecz,bo ja osobiście nie....
Tyle z mojej strony,może kiedyś doczekamy takich czasów,że każdy mecz będzie wyglądał jak ten pamiętny ze Śląskiem....nie mówiąc o tych sprzed kilkudziesięciu lat....ja głęboko w to wierzę :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano 2005-11-20, 7:11 pm przez
Miłosz, łącznie edytowano 1 raz