Zgoda gregor tak jak napisałeś na klubie zależy tylko NAM kibicom.
Ale za wyniki i przygotowanie zespołu (jeśli można 1,5 godz. trening nazwać przygotowaniem) odpowiada trener a sam napisałeś że popełnia błędy, a za błędy trzeba płacić
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Przemek26 napisał(a):Kurde ta wypowiedzią trener Tochel strzelił sobie mega samobója. W 1,5 godziny to oni sie nawet przebrać nie zdążą.
problematyk-ziom napisał(a):dokładnie... jak idziesz na "trening" 1,5 godz to się tak zmęczysz... mysle że w nocnych klubach się bardziej męcza niż u tochela na treningu ;) ... jeżeli zawodnik żeby się dobrze rozgrzać do meczu potrzebuje około 30 min rozgrzewki... wszystcy to widzimy jak wychodzą przed meczem na ludowy to na treningu który trwa cały wraz z rozgrzewką przygotowaniem itp 90 min faktycznie dużo sie nie napracują... i pewnie dochodzi do tego to ze w niedziele mają wolne po sobotnim meczu... w poniedziałek delikatny trening po "ogromnym wysiłku" wtorek troche rozluznień... środa- kto by biegał w środe... w czwartek już sie o meczu mysli, no a w piątek przed samym meczem nie mozna zajeżdzać piłkarzy więc gierka kontrolna to max...
Socio napisał(a):A dla mnie Tochel sie zblaznil taka wypowiedzia po meczu. Jak mozna publicznie krytykowac i 'chwalic sie' ze sie nie wykonalo polecenia od szefa. Z tego co wiem pracownik jest od tego zeby robic co kaze wlasciciel firmy a nie na odwrot. Naprawde glupota. Przeciez to jest podkladanie sie. Motto moze rownie dobrze teraz zwolnic go dyscyplinarnie. Nie wiem czemu KT tak sie zachowuje ostatnio. Mam nadzieje tylko, ze nie dlatego ze ma 'nagrana' prace w innym klubie i sam zamierza odejsc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników