napaść na naszych hokeistów :|

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

napaść na naszych hokeistów :|

Postprzez zgredds 2005-11-19, 3:15 pm

zgredds

Postprzez W@llace 2005-11-19, 3:38 pm

gks tychy napisał(a):gratulacje,szkoda ze uciekli moglo byc ciekawie a tak dobijemy was w Tychach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pajac...
W@llace

Postprzez ktos z Tychow 2005-11-19, 3:57 pm

Szkoda ze zawsze znajdzie sie debilek, ktory pisze idiotyczne teksty. Ciekawe kogo mial namysli, mowiÄ…c "dobijemy Was"? Daje sobie jaja uciÄ…c, ze nie myslal o sobie... napinacz
ktos z Tychow

Postprzez zgredds 2005-11-19, 3:58 pm

a jednak moze coś w tym jest skoro na 5 postów napisanych w tym temacie 2 odpowiedzi są od ludzi z Tychów ??ja nikogo nie oskarżam ale Ci co to zrobili powinni dostać niezły łomot !!
zgredds

Postprzez tm_sanok 2005-11-19, 4:49 pm

Ci co urzadzili napad na ten autokar to zwykli debile, można się klepać między kibicami, ale napadać na zawodników to już jest dno. Jeśli to zorganizowali kibice z Tychów to szczerze gratuluje Tychom takich kibiców.
tm_sanok

Postprzez nadia 2005-11-19, 5:13 pm

raczej nie sadze zeby to byli tyscy kibice po tym jak sosnowiec udostepnil nam lod mysle ze nikt by na taki glupokowaty pomys nie wpadl
nadia

Postprzez na zawsze tychy 2005-11-19, 6:22 pm

wykasujcie prosze ten tekst pseudo tyszanina bo tylko niepotrzebnie psuje atmosfere.a wogole to mam nadzieje ze ktos zrobi porzadek z tymi bandytami co napadli na autokar.
na zawsze tychy

Postprzez Gość 2005-11-19, 6:24 pm

w nocy ma miejsce akcja na gurnik wracajÄ…cy z Warszawy

nas kilka fur, oczywiscie ze sprzentem bo zero szacunku dla rzaboli, rozpierdalamy autokar, zabki abrykadujom sie w srodku ze strachu cos krzycza ze sa hokeistami i to zaglebia ciekawe skad to wymyslili ale pewnie dlatego ze akcja sie dziala wlasnie na zaglembiu niestety mieli kierowce ktury zachowal sie po chamsku, rzabole kazaly mu jechac to staranowal kilka samochodow! po czym jedziemy za nimi, jada na czerwonym i zatrzymuja sie w sosnowcu pod komenda !!! bez komentarza. gornik konfidenci kazdy to powie teraz juz wszyscy wiedza! akcja na plus dla nas ale nie udaje sie nikogo obic bo obsrani siedzieli w srodku

BRACI JEST DWUCH WIDZEW I RUCH!!

wiec to nie Tychy
Gość

Postprzez lys1975 2005-11-19, 6:38 pm

No co to za zasrani debile?Mam wielką nadzieję że nie ujdzie im to na sucho i dostaną konkretnie w pizdę(obojętne od kogo)!NIE ZNOSZĘ POJEBÓW!Szkoda tylko że kierowca autokaru ich nie rozjechał jak żaby(ja im k***a dam żaboli)!
lys1975

Postprzez ufel65 2005-11-19, 6:58 pm

Anonymous napisał(a):w nocy ma miejsce akcja na gurnik wracający z Warszawy

nas kilka fur, oczywiscie ze sprzentem bo zero szacunku dla rzaboli, rozpierdalamy autokar, zabki abrykadujom sie w srodku ze strachu cos krzycza ze sa hokeistami i to zaglebia ciekawe skad to wymyslili ale pewnie dlatego ze akcja sie dziala wlasnie na zaglembiu niestety mieli kierowce ktury zachowal sie po chamsku, rzabole kazaly mu jechac to staranowal kilka samochodow! po czym jedziemy za nimi, jada na czerwonym i zatrzymuja sie w sosnowcu pod komenda !!! bez komentarza. gornik konfidenci kazdy to powie teraz juz wszyscy wiedza! akcja na plus dla nas ale nie udaje sie nikogo obic bo obsrani siedzieli w srodku

BRACI JEST DWUCH WIDZEW I RUCH!!

wiec to nie Tychy

Naprawde Tworczy Tekst Gratulacje!!!!!!!!!!!
Bardziej Glupej rzeczy Sie Nie Dalo Zrobić Niedugo Zaczniecie Tez Piłkarzy Atakować ?????
ufel65

Postprzez kododo 2005-11-19, 7:00 pm

jak można to dajcie źródło tej wypowiedzi
kododo

Postprzez na chwilke 2005-11-19, 7:47 pm

dajcie źródło! a poziom wypowiedzi i błędy świadczą tylko o poziomie umysłowym i intelektualnym twórcy! o ile to prawdziy tekst!
na chwilke

Postprzez Wuzel 2005-11-19, 8:12 pm

:twisted: :twisted: Banda idiotów! :?
Wuzel
ÅšRODULAK

Postprzez ziomek z Janowa 2005-11-19, 9:02 pm

Szczerze jest mi przykro ale watpie zeby byli to kibice z Chorzowa predzej podejrzewalbym Tychy ale nie mnie to osadzac. Dla mnie to skandal zeby atakowac autokar zawodnikow to juz trzeba byc psycholem. jak sie chcom bic to niech lepiej sobie zorganizujom ustawke a nie zawodnikow napadac.

Ps. i tak ie lubie zaglebia
ziomek z Janowa

Postprzez Gość 2005-11-19, 10:01 pm

Wygląda na to że to chorzowscy którzy liczyli na to że to kibice górnika, chociaż może jest coś w tym że nasi hokeiści wracali z meczu z Torunia ( ziomy ruchu )
Gość

Następna strona

Powrót do Hokej

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników