twari napisał(a):
A gdy bedzie WF to co - mlyn bedzie na calym stadionie?? Co za roznica gdzie wtedy bedzie mlyn?? Ludzie z UZ beda musieli byc na calej szerokosci!! Wiec co ma mlyn do rzeczy?
Malo tego - lepiej by bylo gdyby mlyn nie byl wtedy przykryty bo podczas prezentacji WF moglby rownoczesnie kontynuowac oprawe i doping!
Z całym szacunkiem Marcin, ale to Twari ma całkowitą rację. Jak Wy sobie wyobrazacie ,że podczas prezentacji WF młyn będzie przykryty :?:
I to wszystko :?: Bez sensu. Do rozwinięcia flagi wystarczą zwykli kibice, tacy jak ja, a młyn w tym czasie powinień szczególnie "szaleć" z wyjatkową oprawą.
A więc prezentacja WF to jeszcze jeden argument, że młyn, szczególnie
własnie w tym momencie powinien być obok.
Napisałem długo, napisałem krótko i więcej na ten temat nie napiszę, bo to nie jest moja sprawa. Na koniec powtórzę jeszcze tylko jeden raz. Albo utworzycie elitarny Klub Kibica, poprawicie jakość kibicowania i pociągniecie za sobą całą resztę stadionu, albo będziecie się zwoływać doraźnie, tylko na co ważniejsze mecze. Tylko się wtedy nie dziwcie, że wyśmiewa się z Was nawet taka Szczakowianka... :(