"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Bas 2005-10-19, 11:17 am

fakt

najlepiej zacząć od siebie czyli stawić się w odpowiednim miejscu z odpowiednim zamiarem a dopiero później zająć się tymi którzy wam przeszkadzają a nie od dupy strony
Bas
Żółta kartka

Postprzez mdc dg 2005-10-19, 11:21 am

Gruby gorzej już nie może być :!: Ale wtedy nie robiono młodym problemów bo wiedzieli po co przychodzą do młyna,teraz dzieciarnia zamiast śpiewać zajmuje się głupotami.Niestety montaż siedzisk zabił doping na naszym stadionie.Wiara się rozsiadła po całym stadionie, powstały różne grupy które też omijają młyn szerokim łukiem :roll: Kiedyś wszyscy stali razem w osobnym sektorze i nie mieliśmy problemów z dopingiem.Nasz młyn stał się jednym z "młodszych" wśród ekip które coś znaczą w światku kibicowskim i to jest problem który trzeba szybko rozwiązać.
mdc dg

Postprzez gruby 2005-10-19, 11:31 am

mdc dg napisał(a):Gruby gorzej już nie może być :!: Ale wtedy nie robiono młodym problemów bo wiedzieli po co przychodzą do młyna,teraz dzieciarnia zamiast śpiewać zajmuje się głupotami.Niestety montaż siedzisk zabił doping na naszym stadionie.Wiara się rozsiadła po całym stadionie, powstały różne grupy które też omijają młyn szerokim łukiem :roll: Kiedyś wszyscy stali razem w osobnym sektorze i nie mieliśmy problemów z dopingiem.Nasz młyn stał się jednym z "młodszych" wśród ekip które coś znaczą w światku kibicowskim i to jest problem który trzeba szybko rozwiązać.

to dlaczego teraz robice problemy młodym,nie tylko młodzi przychodzą do młyna zajmować się głupotami,spójrz na starszych kibiców nie ważne czy ultras czy zwykły kibic,i teraz tym rozsądnym postem zauważyłeś że wszytko zaczeło się od tego że wszyscy wolą sobie siąsc na dupie niż stać i spiewać, tak jak ktoś napisał na początku sami starajmy się spiewać,a potem trzeba zachęcić ludzi do przyjscia do młyna a nie z niego wyganiać :wink:
gruby

Postprzez luks 2005-10-19, 1:43 pm

to dlaczego teraz robice problemy młodym,nie tylko młodzi przychodzą do młyna zajmować się głupotami,spójrz na starszych kibiców nie ważne czy ultras czy zwykły kibic,i teraz tym rozsądnym postem zauważyłeś że wszytko zaczeło się od tego że wszyscy wolą sobie siąsc na dupie niż stać i spiewać, tak jak ktoś napisał na początku sami starajmy się spiewać,a potem[b] trzeba zachęcić ludzi do przyjscia do młyna a nie z niego wyganiać :wink: [/b][/quote]

Wtrącę swoje trzy grosze. Ja nie chodzę do młyna z uwagi na przekozackich nastolatków (którzy myślą, że są kimś przez sam fakt stania w młynie) oraz przez zapijaczonych "kiboli" (żuli). Jak będzie zrobiony porządek z tymi dwoma grupami osób to chętnie do was dołączę i myslę, że to nie jest tylko moje zdanie.
W młynie powinny stać wyłącznie osoby, które interesuje tylko aktywny doping. Dlatego, popieram słowa niektórych forumowiczów o usuwaniu lanserki i żulerstwa.
luks

Postprzez gruby 2005-10-19, 1:52 pm

co do żuli to masz racje albo wypad albo klaps :wink: ,ale jak poznać że ktoś robi z siebie lansera w młynie ja np.mógłbym powiedzieć o niektórych osobach co sie zajmują ultraską że sie lansuja ale to nie jest powód żeby ich wyrzucać,ja żeby dopingować swą ukochaną drużynę nie patrze na to czy w młynie są dzieci czy nie... :wink:
gruby

Postprzez luks 2005-10-19, 2:13 pm

Dokładniej chodzi mi o osoby, które nie dopingują a tylko stoją w młynie. Dla mnie sytuacja jest prosta - CHCESZ STAĆ W MŁYNIE ? MASZ ŚPIEWAĆ !! - NIE CHCESZ ? WYPAD!! - niezależnie od wieku. Lepszy mniejszy młyn z konkretnym dopingiem niż "coś" takiego jak na Szczakowiance. :lol:

Nie mam nic do nastolatków ale śmiesznie wygląda młyn złożony z nich w 70% i do tego 30 % z nich śpiewa a reszta zajmuje sie nie wiadomo czym
luks

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-10-19, 3:00 pm

Bedziemy tak pisac o łebkach i wogule....
Luks tez sie z toba zgadzam.
Jak juz wczesniej pisalem :arrow: Umowmy sie gdzies 30 minut przed meczem...bedzie nas duzo i wtedy mozemy isc do mlyna , stanac razem( nie ze jeden jest na jednym koncu , drugi na drugim koncu.wszyscy kolo siebie.....Luks mowil ze jak zrobilibysmy te 2 rzeczy ( zule i dzieci :arrow: ktora robia sobie jaja a nie spiewaja ) to moze isc do mlyna :idea:.
Napewno jest wiecej takich osob na forum i mysla tak samo...wiec na najblizszy mecz niech wszyscy pojde do mlyna :!: :!: :!:
Mi sie wydaje ze to dobry pomysl ale..... :?: :?: :?:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez CharoN^ 2005-10-19, 3:55 pm

Po co jakieś spotkania przed meczem? Wystarczy oficjanle info UZ. Oczywiście przy zbieraniu na oprawę (przed wejściem) powinien stać ktoś z megafonem i przekonać ludzi, aby dziś zagościli w stojącym. Jednym z ważniejszych problemów będzie prowadzący, pasowałoby aby młynem pokierował Krzywy (jak wiadomo potrafi to najlepiej...), a jeśli nie krzywy to ktoś starszy (coś ala autorytet :D).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-10-19, 4:07 pm

Raczej nikt nie bedzie chcial pojsc na młyn na takim meczu :?Megafon nic nie pomoze , ale warto sprobowac
Ale mi chodzilo o cos innego.....zeby zebrac taka grupe z forum i pojsc.Wszyscy tak pisza ze łebki itd. i ze nie chodza bo jest malo straszych osob .Jeden drugi starszy napisze na forum ze idzie do mlyna , inni zobacz wpis i niech tez napisza ze pojda , to wtedy bedzie wiadomo ze troche osob bedzie. :wink:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-19, 4:33 pm

:arrow: PRZENIESIENIE MŁYNA NA STOJĄCE,

:arrow: WYWALENIE DZIECI Z MŁYNA,

:arrow: ZACHĘCANIE LUDZI POPRZEZ MEGAFON DO PÓJŚCIA NA MŁYN (PRZY WEJŚCIU),

:arrow: NAMÓWIENIE KRZYWEGO DO POPROWADZENIA DOPINGU,

:arrow: KOMUNIKAT NA GŁÓWNEJ ODNOŚNIE DOPINGU W KOLEJNYM SPOTKANIU,

:arrow: WSZYSCY FORUMOWICZE WYPOWIADAJĄCY SIĘ W TYM TEMACIE NA MŁYN!

MYŚLĘ, ŻE JEST TO DO ZREALIZOWANIA (ULTRASI W WAS NADZIEJA!)
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-10-19, 4:36 pm

FIGHTER1906 :wink: :wink: :wink: POZDRO :!:
To wiec ja napewno bede na mlynie , najlepiej na stojacyh :!: :wink:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez Pikor 2005-10-19, 4:50 pm

:arrow: Młyn zostanie tam gdzie jest, bo nie bedziemy jak pojebani latac co mecz gdzie indziej, a sytuacji to nie zmienia ( starsi na pewno nie pobiegna ze swoich miejsc na stojace)

:arrow: Wywalac sobie możesz swoje dzieci, dopóki nie bedzie wydzielonego sektora to nikogo nie bedziesz ustawiał po trybunach. To nie wina tych łebków, ze starszym sie nie chce stanac i spiewać. Po co ich wyrzucac skoro nie ma starszych, którzy stana tam zamiast nich :?: jesli stanełaby starsza ekipa w młynie to dzieci same odsuna sie na bok..

:arrow: Do młyna przychodza Ci, którym zalezy na dopingu, a nie ludzie których trzeba namawiac...

:arrow: Jak bedzie odpowiedni młyn to Krzywy na pewno wejdzie na gniazdo :wink:

:arrow: Jaki komunikat :?: co to ludzi trzeba informowac, że doping bedzie prowadzony :?: PARANOJA

:arrow: Forumowicze jak zwykle pisza i pisza, a skutków nie ma żadnych....

PRZESTAŃCIE MARUDZIĆ :!: :!: :!: przychodzcie do młyna na każdym meczu i dajcie z siebie troche to może poprawi sie doping, bo w kółko jest pisane to samo, a poprawy sytuacji nie ma żadnej :evil:
Pikor

Postprzez musztra 2005-10-19, 4:59 pm

Czyli nie zmieniamy nic i liczymy na to że samo się poprawi tak :?: :?
musztra

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-19, 5:16 pm

musztra napisał(a):Czyli nie zmieniamy nic i liczymy na to że samo się poprawi tak :?: :?

NAJWYRAŹNIEJ. NIEPOTRAZEBNIE W OGÓLE ZABIERAMY GŁOS, W KOŃCU NIE JESTEŚMY WIELKIMI HOOLS'AMI LUB ULTRAS'AMI, LECZ TYLKO SZARYMI MYSZKAMI. CHCIAŁEM TYLKO DAĆ KILKA (MOIM ZDANIEM) CIEKAWYCH PROPOZYCJI. ALE OK, NASZ MŁYN JEST ŚWIETNY I NIECH TAK POZOSTANIE.
POZDRAWIAM.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez KISIEL 2005-10-19, 5:37 pm

FIGHTER1906 napisał(a): NIEPOTRAZEBNIE W OGÓLE ZABIERAMY GŁOS, W KOŃCU NIE JESTEŚMY WIELKIMI HOOLS'AMI LUB ULTRAS'AMI, LECZ TYLKO SZARYMI MYSZKAMI.[/b]

Patrz post Pikora.
Nic to wam nie daje do myślenia :?:
Już ponad 40 stron, o jednym i co :?:
Jesteście wielkimi internetowcami.
KISIEL

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice