o masz, relacja zbedna, wlasnie przechodzili kolo mojej firmy krzyczac NIE MA TOLERANCJI, ale przeciez to juz dawno wiemy :), a i chcialem pochwalic bebenki, bardzo ladnie gracie :)
Wracajac ze szkoly banda szla przed moim autobusem na moje oko bylo okolo 80-100 osob na poczatku trans ZD PRZECIWKO RASIZMOWI i jakies inne...Ogolnie ekipa Punkowa :)
http://poland.indymedia.org/pl/2005/09/16073.shtml w linku miedzy innymi...
Na tzw. "patelni" w centrum Sosnowca odbył się wiec. Przemówienia wygłaszali m.in. przedstawiciele squatersów, Federacji Anarchistycznej oraz Zielonych 2004. Obecni byli także tzw. "apolityczni antyfaszyści", jak sie przedstawili oraz inne osoby pragnące sprzeciwić się faszyzmowi i nacjonalizmowi.
wszyscy wiemy ze Zaglebie jest apolityczne :D
A jak by to bylo jak by np. kibic zagłebia w awanturze dzgnął jakiegos kibica przeciwnej drużyny tez byscie sprawe naglasniali w gazetach??? mi sie wydaje ze nie. Zrobilibyscie pochód przeciwko przemocy na stadionach? chyba nie , tez nie popieram noży a pojedyncze jednostki znajda sie wszedzie . I zanim bedziecie oczerniac innych pomyslcie co by bylo gdyby to byl kibic zagłębia na meczu i dzgnął by innego kibica. Zaraz pewnie bedziecie mnie oczerniac ze jestem faszystka , rasistka ale nie jestem , jestem neutralna .
nie wypowiadałem sie w temacie bo mi to lotto. Jednak odpowiem na posta Anety. Jeśli kibic dzgnoł by nozem innego kibica na meczu byłby dla mnie ( i śmiem twierdzic ze nie tylko) ZEREM. I bez różnicy czy byłby to kibic Zagłebia, Ruchu czy innego Zródła Kromołów