Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
_ToMaSzEk_ napisał(a):weźcie niegadajcie o tej fladze bo i tak nie dacie hajsu na nią, pomysł stworzenia flagi Zagłebie - BKS stworzył się w mojej głowie już dawno i chciałem go wcielać w życie dopiero po prezentacji sektorówki, ale kolega Loonger się pośpieszył :/, co do ideii stworzenia samej flagi oczywiście OK, ale darujcie sobie te projekty, bo nędza na maxa wychodzi, jeśli nie zrobi ktoś tego kto się na tym zna (projektowaniu) to nic z tego nie będzie, więc proponuję narazie odłożyć pomysł tworzenia tej flagi, może coś po rundzie jesiennej się wykombinuje wspólnymi siłami... :roll: (albo i nie, pożyjemy zobaczymy)
Dami_mdc napisał(a):_ToMaSzEk_ napisał(a):weźcie niegadajcie o tej fladze bo i tak nie dacie hajsu na nią, pomysł stworzenia flagi Zagłebie - BKS stworzył się w mojej głowie już dawno i chciałem go wcielać w życie dopiero po prezentacji sektorówki, ale kolega Loonger się pośpieszył :/, co do ideii stworzenia samej flagi oczywiście OK, ale darujcie sobie te projekty, bo nędza na maxa wychodzi, jeśli nie zrobi ktoś tego kto się na tym zna (projektowaniu) to nic z tego nie będzie, więc proponuję narazie odłożyć pomysł tworzenia tej flagi, może coś po rundzie jesiennej się wykombinuje wspólnymi siłami... :roll: (albo i nie, pożyjemy zobaczymy)
Zgadzam się z Tomaszkiem 8) Trzeba zrobić jeden konkretny i elegancki projekt dlatego potrzeba do tego zarówno czasu jak i pieniędzy więc zostawy to na pozniej. A co do samej idei to jestem jak najbardziej za. Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników