Proponuje sie zastanowic Czy przychodzicie wspierac ZAGŁĘBIE czy k***a dłubac słonecznik i rozmawiac z kolegami !!!!!!!!!!!!
POZDRO dla tych którzy mnie słuchali :P
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
emdżej napisał(a):DaMi napisał(a):Anonymous napisał(a):doping mnie tez zawiodl:(
Doping zawiódł ale nie zawiódł prowadzący doping :lol: Pozdro R 8)
Jak może być dobry doping skoro w młynie jest więcej dziewczynek niż chłopaków :?: :roll:
I to o średniej wieku ok 15-16 lat
W osłabieniu to grali lepiej jak w przewadze, Kolumb porównał do heko no ale hokeiści trafiali w bramke tylko że też w bramkarza, 3 tercja bardzo słaba , a co do gry w przewadze to fatalnie chyba tylko 2 strzały :cry: Brakło no tylko czego :?: skuteczności sam na sam :!:warchlak napisał(a):niestety jeszcze się nie nauczyliśmy grać w przewagach i w osłabieniu. w dużej mierze dzieki temu przegralismy. Stoczniowiec to była drużyna do pykniecia.
RaRy napisał(a):Wogóle wiem ze Mamy kryzys i do młynu przychodza łebki , ale ze wiekszosc to dzieewczyny i w całym młynie spiewa ok 10 osób to to naprawde jest nie porozumienie
wiec proponuje sie k***a maqc zastanowic CZY PRZYCHODZICIE SŁONECZNIK PODZIUBAC CZY k***a MAC WESPRZEC ZAWODNIKOW KTORZY DAJA Z SIEBIE WSZYSTKO !!!!!!!!!
Anonymous napisał(a):general napisał(a):CZY TY ISTOTKO BYŁAŚ NA MECZU ? WYPIER....TO KRZYCZALA SOSNOWIECKA PUBLICZNOŚĆ NA SWOJEGO WYCHOWANKA A NIE ZAHARY !!! NIE SIEJ PROPAGANDY K9OLES!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników