Rokitno Szlacheckie-nasz fan club

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Rokitno Szlacheckie-nasz fan club

Postprzez loonger81 2005-09-10, 11:54 am

przeglądając strony mniejszych ekip znalazłem nasz fc całkiem nieświadomie. mają swoją fanę z trójkątem Zagłębia, szaliki, robią oprawy-jak na B-klasę są super zorganizowani. zresztą co ja tu będę pierdzielił... oto adres ich stronki: http://www.kskorona.prv.pl
szkoda tylko że nie ujawnili się na ludowym np. wieszając swoją fanę:] może jednak kiedyś?
tak w ogóle czy ktoś wie cokolwiek na ich temat? Obrazek
loonger81

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-09-10, 12:11 pm

Ja znam wlasciciela tej flagii czesto jest na ZAGŁĘBIU :)
Pozdrawiam !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Siara 2005-09-10, 9:57 pm

a ja slyszalem ze mieli wywiesic flage ale "ktos" powiedzial nie i bedzie wywieszana ale jak bedzie w barwach zaglebia... nieprzypadkowo znam tez kilku z aktywnych tam kibicow, jezdzacych na Zaglebie.
rowniez pozdrawiam
Siara
Żółta kartka

Re: :)

Postprzez baggio 2005-09-11, 9:43 am

^m@rcin^ napisał(a):Ja znam wlasciciela tej flagii czesto jest na ZAGŁĘBIU :)
Pozdrawiam !!!

Marcin ja też Chyba Cie znam :wink:
baggio

Postprzez baggio 2005-09-11, 10:20 am

Na Zagłębie z Rokitna Szlacheckiego najpierw zaczął jeździć jeden koleś od nas w 97 roku albo w 96 nie pamiętam za bardzo ale coś takiego jeździł sam ale z biegiem czasu zaczęło jeździć coraz więcej ludzików był okres jak jeździło nas 15 osób oczywiście wyjazdy tez.Jak z takiej małej miejscowości to myślę że dobrze z biegiem lat zaczęliśmy pojmować o co chodzi w kibicowaniu. Rok temu powstał u nas klub KS Korona Rokitno Szlacheckie grający w B-Klasie. Oczywiście od razu zaczęliśmy się organizować na meczach, w różnych liczbach dopingowaliśmy nasz zespół raz w 20 osób raz w 5 osób oczywiście patrząc na wyniki naszej drużyny to było normalne ze ludzie się wykruszą. Wyjazdy też zaliczaliśmy najwięcej nas było w Brudzowicach(niezapomniany wyjazd) i w Kocikowej ale więcej na naszej stronie w relacjach z meczów:)Chcieliśmy żeby na boiskach B-Klasy nie było tak szaro i nudno .Zaczęliśmy próbować robić oprawy na meczach i myśle ze jak na taką małą miejscowość to efekt jest super na meczach u nas można spotkać ognie wrocławskie, serpentyny , balony, napisy ze styropianu, świece dymny.... itp itd. W tamtym sezonie zamówiliśmy szaliki i oczywiście Flagę ze znaczkiem ZAGŁĘBIA !!!! Oczywiście nadal jeździmy na Ludowy dopingować Zagłębie i nadal będziemy FC drużyny z Sosnowca.
I to tyle moich wypocin :D
baggio

Postprzez baggio 2005-09-11, 10:22 am

Siara napisał(a):a ja slyszalem ze mieli wywiesic flage ale "ktos" powiedzial nie i bedzie wywieszana ale jak bedzie w barwach zaglebia... nieprzypadkowo znam tez kilku z aktywnych tam kibicow, jezdzacych na Zaglebie.
rowniez pozdrawiam

Siara też chyba Cię znam :)
baggio

Postprzez loonger81 2005-09-11, 10:23 am

Siara napisał(a):a ja slyszalem ze mieli wywiesic flage ale "ktos" powiedzial nie i bedzie wywieszana ale jak bedzie w barwach zaglebia... nieprzypadkowo znam tez kilku z aktywnych tam kibicow, jezdzacych na Zaglebie.
rowniez pozdrawiam

to już w ogóle sraka!!! najepiej żeby wszystkie nasze fc miały fany w naszych barwach...!!! niech wszystkie kluby skąd pochodzą nasze fc zmienią barwy na czerwono-zielono-białe...
jest fana Rokitna Sz. w barwach ich klubu, obok logo Zagłębia-nic mi w niej nie przeszkadza żeby wisiała na ludowym. ciekawe któremu to przeszkadzało?! pozdro dla ziomków spod Łaz, z Rokitna Szlacheckiego.
loonger81

Postprzez baggio 2005-09-11, 11:53 am

loonger81 pytałem się odpowiedniej osoby i niestety nie :( ale moze ją zabiore kiedyś i pokaze mu osobiści i zmieni zdanie
baggio

Postprzez Maniek TR 2005-09-11, 12:31 pm

Fan Club to Fabn Club. Odkąd pamiętam to nazwy miejscowości Fan Clubów pisane są na barwach klubowych. Wyobrazcie sobie np jak na Widzewie kazdy z fan clubów mial miec flage we własnych kolorach - ciekawe jak wyglądały by trybuny!!!
Maniek TR

Postprzez loonger81 2005-09-12, 1:31 am

Maniek TR napisał(a):Fan Club to Fabn Club. Odkąd pamiętam to nazwy miejscowości Fan Clubów pisane są na barwach klubowych. Wyobrazcie sobie np jak na Widzewie kazdy z fan clubów mial miec flage we własnych kolorach - ciekawe jak wyglądały by trybuny!!!

stary, nie przesadzaj! aż tylu fan clubów co widzew to my nie mamy!!!
loonger81

Postprzez PTAQ84 2005-09-12, 1:24 pm

loonger81 napisał(a):
Maniek TR napisał(a):Fan Club to Fabn Club. Odkąd pamiętam to nazwy miejscowości Fan Clubów pisane są na barwach klubowych. Wyobrazcie sobie np jak na Widzewie kazdy z fan clubów mial miec flage we własnych kolorach - ciekawe jak wyglądały by trybuny!!!

stary, nie przesadzaj! aż tylu fan clubów co widzew to my nie mamy!!!

Na Ludowym powinny wisieć fany w barwach Zagłębie a nie każdy sobie. Większość FC w Polsce dostosowała się do tego i stało się to już niejako tradycją, więc nie widze problemu by miały być jakieś wyjątki.
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez MarcelZS 2005-09-12, 1:30 pm

Nic by się nie stało jakby wywiesili - niech powieszą koło Olimi Elbląg to kolory się będą po cześci zgadzać :lol:
MarcelZS

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-09-12, 1:55 pm

MarcelZS napisał(a):Nic by się nie stało jakby wywiesili - niech powieszą koło Olimi Elbląg to kolory się będą po cześci zgadzać :lol:

:shock: Z której strony patrząc :lol:

A tak poza tym nie rozumie argumentów o barwach skoro połowa flag Zagłębia jest czarnych lub białych z czarnym.

Skoro chłopaki są i jezdza to powinni dostac szanse pokazania sie na ludowym
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Maniek TR 2005-09-12, 2:16 pm

Ale z tego co wiem to zgody z Koroną Rokitno Szlacheckie nie mamy a ta flaga wisząc na Ludowym to by oznaczała. Panowie nie przesadzajcie :evil:
Maniek TR

Postprzez Siara 2005-09-12, 2:19 pm

Mysle ze baggio powinien wziasc i pokazac flage osobiscie przeciez jest dobra, odpowiednia jak dla fc...
zachecam do prob przeciez nie mozna sie nigdy poddawac;)
Siara
Żółta kartka

Następna strona

Powrót do Kibice