przez kobialka 2005-09-08, 11:55 am
Nie miejcie pretensji od ludzie, że nie wszyscy jeżdżą, niektórzy pewnie chcą się ustawić w życiu i studiować/ pracować, żeby mieć na chleb
nikt do nikogo nie ma pretensji,wiec nie filozuj ....
A i tak niektórzy pewnie specjalnie odkładają kase przez tydzień, żeby chociaż się pojawić na Stadionie Ludowym.
i chwala im za to :)))
"Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" więc "Ci lepsi" zwróćcie uwagę na to, ze są też tacy, co jedyne swoje dochody chcą jakoś ambitniej przeznaczyć, inni ledwo co uzbierają na mecz w Sosnowcu, a inni mają rodziny i dla nich chcą się poświęcić, co jest chyba zrozumiałe...
Lepsi? czy ktos z nas jezdzacych napisal kiedys ze jestesmy lepsi bo jestesmy na wyjazdach? zastanow sie troche.!!!!
Kazdy ma swoje priorytety, to ze nie mam rodziny(w sensie meza dzieci) nie znaczy ze nie mam wydatkow i innych wazniejszych rzeczy, ale wyjazdy to moje hobby, a przeciez wielu z was wie, ze mozna mnostwo siebie, kasy i czasu na to wlasnie posiwecic.
Nikt tu nikomu nie kaze jezdzic, ale faktem jest ,ze jak zbliza sie jakis wyjazd to madrali jadacych jest mnostwo, kazdy sie napina, ze pojedzie i tyle, na tym sie konczy, a przeciez nie o to chodzi. nie jezdzisz, bo nie mozesz, nie chcesz to nie pisz glupot....
w koncu kto ma jezdzic to jezdzi, choc fajnie jest gdy jest nas cala wilka paczka na wyjadach, bo wtedy jest wesolo i wiele sie dzieje.
Ze swej strony zachecam wszytskich ktorzy moga jezdzic i chca, jezdzijcie z nami, nikt na nikogo zlenie bedzie patrzal, a grono fajnych osob powiekszy sie :)))[/b]
Ps Tomus co ja bym bez ciebie zrobila ?????
Ostatnio edytowano 2005-09-08, 1:58 pm przez
kobialka, łącznie edytowano 1 raz