OKO W OKO Z WROGIEM

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: .

Postprzez ACTORINO 2005-08-02, 5:53 pm

z napisał(a):Pozdrowienia dla wszystkich Hools GKS From Będzin

Mamy już chyba cytat roku na forum :lol: :lol:
ACTORINO
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2005-08-02, 6:11 pm

ACTORINO - ŻÓŁTA ZA PODPIS. PROSIŁEM CIĘ O ZMIANĘ. NAST RAZEM BAN.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez kawa1984 2005-09-04, 12:53 pm

przebywając na wakacjach u babci w podkieleckiej wioseczce, miałem przyjemność oglądać finał pucharu Polski STRONG MAN w kieleckim amfiteatrze "Kadzielnia".Dla niewtajemniczonych powiem że niedaleko owego amfiteatru leży stadion Korony i przed zawodami ( 20.08 ) akurat korona rozgrywała mecz z ....Polonią Wuwua. Siedząc na trybunach i oczekując na Pudziana :-) niezbyt miło było słuchać okrzyków dochodzących ze stadionu:"Legia to stara......" W każdym bądź razie po meczu całe stadionowe towarzystwo zwaliło się na Kadzielnię i miałem przyjemność(lub nieprzyjemność) oglądać zawody razem z kilkoma tysiącami fanów Korony. Jak Irek Bieleninik(przyp. komentator telewizyjny-ten łysy ;-) ) pytał, kto wygra zawody?? cały tłum odpowiadał: KORONA!!!!! W pewnym momencie jednemu kolesiowi przede mną upadł szal i w sumie on tego nie zauważył.Przez moment przemknęła mi myśl aby żółto czerwony szal podnieść i się oddalić,ale wobec otaczającego mnie tłumu kibiców odszedłem od tego zamiaru. Ogólnie rzecz biorąc zawody całkiem całkiem-tyle,że publika nie ta co trzeba....

......gwoli ścisłości dodam ze Pudzian wygrał zawody ;)))))
kawa1984

Postprzez Carlos 2005-09-04, 12:55 pm

byłem też tam wtedy , kolega z tamtych okolic zajął drugie miejsce w wadze płaczu lub czymś podobnym
Carlos

Postprzez sqrt-snt 2005-09-05, 7:00 pm

Ja w grupie na uczelni ( Poli-katowice ;) ) miałem kibicow Ruchu i Gieksy i czasami mozna bylo pogadac o meczach i kibicowaniu. Choć na poczatku troche mnie przerazli jak opowiadali o potyczkach na meczu...

Zgrzyty miałem jedynie z jednym patafianem ktory caly czas najeżdzal na "goroli" wysmiewajac sie, naszczescie zalazł za skore innym "kibicom" i studentom swą nadgorliwościa w nauce i "samochwalstwem".

Mialem tez w grupie kolesia z Dąbrowy ktory nie chował sie z szalikiem Zaglębia i chodził tak przez całe miasto... Pamietam tez ze mial jakąs akcje na skargi...
sqrt-snt

Postprzez S 2005-09-05, 7:43 pm

WOJTEK napisał(a):ACTORINO - ŻÓŁTA ZA PODPIS. PROSIŁEM CIĘ O ZMIANĘ. NAST RAZEM BAN.

przestan swirowac z tymi kartkami,niektorych jebie ze masz takie a nie inne poglady,kazdy ma inne,pozdro Vegeta!
S
Żółta kartka

Postprzez S 2005-09-05, 7:44 pm

ponadto nie usuwaj moich postow
S
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2005-09-05, 7:45 pm

S napisał(a):
WOJTEK napisał(a):ACTORINO - ŻÓŁTA ZA PODPIS. PROSIŁEM CIĘ O ZMIANĘ. NAST RAZEM BAN.

przestan swirowac z tymi kartkami,niektorych jebie ze masz takie a nie inne poglady,kazdy ma inne,pozdro Vegeta!
Regulamin znasz ?? Jakby wyzywał Zagłębie to też byś taki liberalny był ?? Ciekawe...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez S 2005-09-05, 8:04 pm

WOJTEK napisał(a):
S napisał(a):

Regulamin znasz ?? Jakby wyzywał Zagłębie to też byś taki liberalny był ?? Ciekawe...

slyszalem ze niektorzy netowi kibice z tego forum,maja checi na pana Vegete,a wtedy pan Ż. ani W. ani zaden inny nie pomoze . pozdro dla kumatych i S. ze sroduli:]]]
S
Żółta kartka

Postprzez Puzon 2005-09-05, 8:16 pm

s napisał:
slyszalem ze niektorzy netowi kibice z tego forum,maja checi na pana Vegete,a wtedy pan Ż. ani W. ani zaden inny nie pomoze

A od kiedy to internetowi fani sie wzieli za akcje chuligańskie?? 8)

A poza tym co się tak spinasz z za monitorka. Masz problem, wiesz gdzie szukać.
Puzon
Adventure Group

Postprzez S 2005-09-05, 8:18 pm

Puzon napisał(a):s napisał:
slyszalem ze niektorzy netowi kibice z tego forum,maja checi na pana Vegete,a wtedy pan Ż. ani W. ani zaden inny nie pomoze

A od kiedy to internetowi fani sie wzieli za akcje chuligańskie?? 8)

A poza tym co się tak spinasz z za monitorka. Masz problem, wiesz gdzie szukać.

widze ze wsrod adve adve panuje styl "ADVeOCAT" brawo,tak wiem gdzie szukac
S
Żółta kartka

Postprzez DaMi 2005-09-05, 8:31 pm

Wojtek sam piszesz tak - " Prywatne pogaduszki na pw albo gg "

A więc Wojtek jak chcesz pogadać z S to użyj PW albo gg i wróćmy do tematu !
DaMi

Postprzez loonger81 2005-09-06, 11:30 pm

w ostatni piątek t.j. 2.9.2005 udaliśmy się z kumplami na przysięgę do ziomka do Wawy. na drogę oczywiście zakupiliśmy prowiant w płynnej postaci-%%% a dokładniej zgrzewę browków na nas trzech (browar WOJAK WSZECHMOCNE-9%!!! polecam!!!:D:D:D). jechaliśmy ze znajomym i jego dziewczyną ich samochodem i z wiadomych względów oboje nie pili. wyjechaliśmy ok. godziny 5:30 i raczej za ciepło nie było, dlatego zabrałem na drogę bluzę, ale nie byłbym sobą gdyby to nie była bluza ZAGŁEBIA:D:D:D po dwóch browkach i w słoncu zrobiło się cieplej więc bluza powędrowała do bocznego okna-już za Będzinem:)
całą drogę była na zewnątrz dumnie powiewając na wietrze. przed samą Wawą zrównało się z nami inne auto. koleś z tego samochdu opuścił szybę i coś niewyraznie wymemrał... myślałem że ma wonty ale w porę się kapnął że nie rozumiem i powtórzył trochę głośniej: "pozdro od wiślaków!". u nas w aucie konsternacja. trochę nas przytkało-i co teraz? w sumie oni tak samo jak my-kibole. nie wieszali na nas psów a migli! wyjechaliśmy ze swoim: "ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC, ole ole ole ole tylko ZAGŁĘBIE!!!:) zaraz wyciągnęli swoje browki i zaczęli je chłeptać z ogromnymi bananami na twarzach. do samych powązek wymijaliśmy się na przemian, aż dojechaliśmy na jednostkę. po całej uroczystości związanej z pzysięgą, na parkingu zrobiliśmy swoją "imprezkę", pdczas której umacnialiśmy procentowo nowe znajomości:):):)
loonger81

Postprzez R_Mazzi 2005-09-07, 9:39 am

a ja siedzie biurko w biurko z kolesiem z tychow :) nie raz nie dwa, (oj mnostwo razy) sponiewieralismy sie mocno ale nie na piesci tylko pifkiem czy czyms innym :)

generalnie spoko gosc, nawet bylem na tychach jak grala z unia w finale, tylko przypadkiem mi sie wyrwalo gool nie w tej chwili co trzeba, bez konsekwencji :)

reszta ekipy w pracy ma gdzies kibicowanie :(
R_Mazzi

Postprzez Kozi_Fan 2005-09-07, 6:46 pm

Będąc na koloni w Zakopanem 2 lata temu udalismy się na Gubałówkę gdzie całkiem nieświadomie poszedłem w koszulce Zagłębia ( było jest i będzie , dziurkowana ) stojąc z jednym kolegą z dala od grupy podeszło do nas dwóch starszych kolesi i od razu do mnie hasło sciągaj tą koszulke ... itd. wiecie o co chodzi po krótkiej gadce koleś do mnie mówi nie bój się nie będziemy kroic gówniarzy po czym poszlismy wspólnie na browar.
Nieźle mnie nastraszyli poczym okazało sie ze spoko kolesie , obgadywalismy Wisłe <lol2>

A drugie spotkanie z nieprzyjazną ekipa mialo miejsce w pociagu w przedziale jechalem z wiernymi fanami Rakowa . Powymienialismy poglady byla mila atmosfera .
Kozi_Fan

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice