Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
waski napisał(a):czy bedzie mozliwosc kupienia biletu we Wroclawiu, czy sa jakies listy imienne? ewentualnie gdzie sie mozna na taka wpisac? mieszkam na Dolnym Slasku i kibicuje Legii (a tym samym Zaglebiu) i chcialbym z kumplem zobaczyc ten mecz z trybuny Zaglebia. I jak to bedzie po wyjsciu z sektora? mozna bedzie sie wyrwac jakos z kordonu policji, (bo podroz do Sosnowca raczej mnie nie interesuje)?
RaRy napisał(a):waski napisał(a):czy bedzie mozliwosc kupienia biletu we Wroclawiu, czy sa jakies listy imienne? ewentualnie gdzie sie mozna na taka wpisac? mieszkam na Dolnym Slasku i kibicuje Legii (a tym samym Zaglebiu) i chcialbym z kumplem zobaczyc ten mecz z trybuny Zaglebia. I jak to bedzie po wyjsciu z sektora? mozna bedzie sie wyrwac jakos z kordonu policji, (bo podroz do Sosnowca raczej mnie nie interesuje)?
Bilety beda sprzedawane na stadionie
Dr.Gruber napisał(a): słuchac w pociągu nie rób tego nie rób tamtego i przyjechać na 5 min przed rozpoczęciem meczu nie widząc nawet rynku.
asdf napisał(a):Dr.Gruber napisał(a): słuchac w pociągu nie rób tego nie rób tamtego i przyjechać na 5 min przed rozpoczęciem meczu nie widząc nawet rynku.
tez nie jestem w stanie tego pojac dlaczego AG przy okazji meczu we Wrocku nie zorganizowalo wycieczki do ZOO, spacerow po rynku i ogladania Panoramy Raclawickiej :shock:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników