Greg1906 napisał(a):Dla mnie pokazanie się dobrą liczbą na wyjeździe jest ważniejsza niż te wszystkie oprawy, baloniki, kartoniady itp.
Podstawa to dobra ilość i dobry doping a reszta jest tylko dodatkiem
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
WOJTEK napisał(a):NO NIE MOGĘ. JASJU, ZASKAKUJE MNIE POZIOM TWOICH WYPOWIEDZI. KIEDY MYŚLĘ, ŻE JUŻ NIE DA SIĘ NIC PŁYTSZEGO WYSTUKAĆ TY POKAZUJESZ, ŻE TO NIE PRAWDA.
PO PIERWSZE: ZNIŻKA JEST ZA ZGORZELEC BO MA TO BYĆ NAGRODA DLA WYTRWAŁYCH OSÓB, KTÓRE NIE PATRZĄC NA ODLEGŁOŚĆ, RANGĘ PRZECIWNIKA CZY CHUJOWY TERMIN GNAJĄ KIBICOWAĆ SWOJEJ DRUŻYNIE. GDYBYŚ BYŁ TO BYŚ TEŻ MIAŁ TAKĄ ZNIŻKĘ. O ILE SOBIE PRZYPOMINAM TO GDY PŁACIŁEŚ 20 ZŁ ZA WYJAZD DO ELBLĄGA (1200 KM ) NIE PROTESTOWAŁEŚ, PRAWDA ??
PO DRUGIE: POKAŻ MI GDZIE KUPISZ BILET NA POŚPIESZNY DO WROCŁAWIA I Z POWROTEM ZA 20 ZŁ. SKORO MASZ TAKIE CENY TO ZAŁATW BILETY I BĘDZIE GIT.
POMIJAM JUŻ,ŻE WYJAZD ZWYKŁYM POCIĄGIEM JEST O 5:13 RANO.
Erazmus napisał(a):Godzina meczu tak dla Was jak i dla nas jest bardzo niekorzystna ale mam nadzieje ze nie bedzie Was mniej na naszej "łączce" niz w III lidze :)
Erazmus napisał(a):Godzina meczu tak dla Was jak i dla nas jest bardzo niekorzystna ale mam nadzieje ze nie bedzie Was mniej na naszej "łączce" niz w III lidze :)
Dami_mdc napisał(a):Erazmus napisał(a):Godzina meczu tak dla Was jak i dla nas jest bardzo niekorzystna ale mam nadzieje ze nie bedzie Was mniej na naszej "łączce" niz w III lidze :)
Niestety ale obawiam się że w tym sezonie zawita do Was mniej Zagłębiaków niż to miało miejsce w 3 lidze... :( :cry: :?
P.S: Ale napewno pokarzemy się z dobrej strony :wink: pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników