Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
przemko8 napisał(a):Potem po awansie Górnika Wojkowice do III ligi my kibice Górnika Wojkowice uważaliśmy za największą kose kibiców CKS Czeladź ale to wszystko było śmieszne bo przecież my i oni kibicowaliśmy Zagłebiu Sosnowiec i warszawskiej Legii..
Clovnone napisał(a):przemko8 napisał(a):Potem po awansie Górnika Wojkowice do III ligi my kibice Górnika Wojkowice uważaliśmy za największą kose kibiców CKS Czeladź ale to wszystko było śmieszne bo przecież my i oni kibicowaliśmy Zagłebiu Sosnowiec i warszawskiej Legii..
Dziwne??? Z tego, co się orientuje to Wojkowice żyły z Czeladzią w bardzo dobrych stosunkach.
Proszę poprawcie mnie, jeśli się mylę.
^m@rcin^ napisał(a):Clovnone napisał(a):przemko8 napisał(a):Potem po awansie Górnika Wojkowice do III ligi my kibice Górnika Wojkowice uważaliśmy za największą kose kibiców CKS Czeladź ale to wszystko było śmieszne bo przecież my i oni kibicowaliśmy Zagłebiu Sosnowiec i warszawskiej Legii..
Dziwne??? Z tego, co się orientuje to Wojkowice żyły z Czeladzią w bardzo dobrych stosunkach.
Na jednym turnieju Mazura byla awantura pomiedzy kibicami Gornika i CKS-u
Clovnone napisał(a):przemko8 napisał(a):Potem po awansie Górnika Wojkowice do III ligi my kibice Górnika Wojkowice uważaliśmy za największą kose kibiców CKS Czeladź ale to wszystko było śmieszne bo przecież my i oni kibicowaliśmy Zagłebiu Sosnowiec i warszawskiej Legii..
przemko8 napisał(a):a tak jeszcze wspomne kibice Górnika Wojkowice byli fanclubem Zagłebia Sosnowiec Legii Warszawa a także BKS Bielsko kibice z Bielska zawsze w Wojkowicach byli darzeni szacunkiem.Wojkowice leżą tak na skraju Zagłebia Dąbrowskiego i w pewnym sensie to miasto było od zachodu otoczone śląskimi miastami i wioskami gdzie byli kibice GKS KSG Zabrze czy Ruchu.Choć rocznik od 1979 do młodszych w Wojkowicach kibicował Zagłebiu S,Legii i Bielsku to zdarzały się w Wojkowicach pojedynczy kibice GKS Katowice czy Poloni Bytom.Obecnie ekipa Górnika Wojkowice nie istnieje tylko z flagi Wojkowic na meczach Zagłebia Sosnowiec wynika że jezdzą z Wojkowic ludzie na Zagłebie Sosnowiec.Obecnie nie mieszkam w Wojkowicach tylko na drugim krancu polski na Pomorzu to nie wiem jakie stosunki panują w małym wojkowickim miasteczku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników