ZAGŁĘBIE Sosnowiec - RUCH Chorzów 13.08.2005 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Wally 2005-08-14, 1:13 pm

Alosza czy ty mi sugerujesz, że ja jestem kibicem od święta?

Nie odpowiadaj za ogół kibiców! Co to taka zagłębiowska mentalność, że w wakacje mamy w dupie Zagłębie?? To jest indywidualna sprawa kazdego kibica, jak ma sobie rozplanować wakacje. Na urlop mogli jechać w lipcu, jak sezonu nie było, a pogoda była ok. Specjalnie w nocy wracałem spod granicy w Kudowie, żeby zdążyć na mecz, a równie dobrze mogłem sobie jeszcze nocke spędzic w Czechach - "bo są wakacje".
Wally

Postprzez ALOSZA 2005-08-14, 1:28 pm

W podsumowaniu - od wrzesnia wszystko wróci do normy i wszyscy bedziemy zadowoleni.
Pozdrawiam
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez Dami_mdc 2005-08-14, 1:29 pm

ALOSZA napisał(a):W podsumowaniu - od wrzesnia wszystko wróci do normy i wszyscy bedziemy zadowoleni.
Pozdrawiam

Heh jakoś trudno mi w to uwierzyć... :? :roll: :?
Dami_mdc
Mydlice Squad

Postprzez warchlak 2005-08-14, 1:48 pm

ALOSZA napisał(a):Witam panowie, pozwole się wtrącić w dyskusję ....narzekacie na młyn. na frekwencję, piszecie że upadamy kibicowsko itp......Jedna wielka BZDURA podejrzewam że wielu z was ma bardzo nikły staż kibicowski i nie ma zielonego pojęcia o tym jak jest u nas.

ty za to masz wieloletni staż w kibicowaniu :evil: synku na tym forum jest bardzo dużo osób które mają na pewno wiekszy staż od ciebie :!: a ci co mają dość nikly ten staż to sie raczej nie wypowiadają ale ty zawsze musisz się wtracić. zacznij jeździć na wyjazdy wtedy bedziesz wiedziec jak jest u nas
warchlak
Prowokator

Postprzez Pesto 2005-08-14, 2:12 pm

Wally napisał(a):Specjalnie w nocy wracałem spod granicy w Kudowie, żeby zdążyć na mecz, a równie dobrze mogłem sobie jeszcze nocke spędzic w Czechach -

heheh , ja na mecz przyjechałem prosto z Istebnej - też znad czeskiej granicy

a zamiast płakać "młyn,młyn,młyn,młyn" (tak jakby nie było wątku na ten temat) co niektórzy mogliby się zastanowić , jak zachęcić więcej ludzi do odwiedzania Ludowego

bo 5 tys. to nie hańba , ale na takim meczu to ja się spodziewałem tłumu.
Pesto
kumaty

Postprzez PawełK 2005-08-14, 2:24 pm

Wally napisał(a):Kibice Ruchu byli i widzieli to, co się wczoraj działo.
Na meczu Ruch - Zagłębie też "niby" nie było kibiców z Sosnowca, a śpiewał cały stadion w większości momentów. A u nas taki doping w młynie, że na krytej słabo słyszalny. Szkoda gadać. Źle się dzieje w państwie duńskim.

No to Wally chyba byliśmy na 2 różnych meczach bo w Chorzowie zrywał sie cały stadion tylko po bramce i dobrej akcji zupełnie tak jak u nas wczoraj. Tylko u nas jakoś mniej bluzgów było porównując obydwa mecze. Co nie zmienia faktu że nie jest dobrze u nas z dopingiem.
PawełK
pyszałek

Postprzez DaMi 2005-08-14, 2:35 pm

Pesto napisał(a):a zamiast płakać "młyn,młyn,młyn,młyn" (tak jakby nie było wątku na ten temat) co niektórzy mogliby się zastanowić , jak zachęcić więcej ludzi do odwiedzania Ludowego

To raczej muszą sie zastanowić działacze naszego klubu a nie my.
DaMi

Postprzez FIGHTER1906 2005-08-14, 3:03 pm

DaMi napisał(a):
Pesto napisał(a):a zamiast płakać "młyn,młyn,młyn,młyn" (tak jakby nie było wątku na ten temat) co niektórzy mogliby się zastanowić , jak zachęcić więcej ludzi do odwiedzania Ludowego

To raczej muszą sie zastanowić działacze naszego klubu a nie my.

CENY BILETÓW TEŻ SKUTECZNIE ODSTRASZAJĄ. 12 ZŁ TO IMO PRZESADA. POWINNA BYĆ ZNIŻKA DLA MŁODZIEŻY SZKOLNEJ ORAZ STUDENTÓW.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez YOOSHKY 2005-08-14, 3:24 pm

Na forum Ruchu, człek o ksywce bluefil napisał(a):Jacentos napisales niech wygra lepszy, ale tak sie nie stalo. Uwazam, ze Ruch byl w kazdym apsekcie lepszy od Zaglebie. Wynik nie odzwierciedla spotkania. To my bylismy przy pilce, my kontorlowalismy srodek pola, bylismy lepsi pilkarsko o cala klase, ale punkty zostaly u was:( Doping beznadziejeny, stadion nie nadaje sie do 3 ligi, panowie bez obrazy, ale pod tymi wzgledami Sosnowiec (a moze Sosnowieś) nadal jest w 4 lidze. 0 ultras na takim meczu....U nas na meczu z LKS trzeba bylo widziec, a kibicow gosci tez nie bylo, nawet szczajonych. A z tego co widze to nas sporo bylo wczoraj na ludowym i mam nadzieje, ze nikt nie mial problemow. Widzialem nawet auta SH parkowane pod stadionem i wyjezdzaly w calosci. Za to dzieki....
W kazdym razie wy macie punkty, a my smutek...Mam nadzieje, ze odbijemy sobie na sciekowiance:)
YOOSHKY

Postprzez DaMi 2005-08-14, 3:41 pm

Jak policzycie kase to napiszcie ile zebraliście.
Taka mała ciekawostka ultrasi (L) na meczu z Bayernem Monachium zebrali ponad 5ooo zł :!:
DaMi

Postprzez mdc dg 2005-08-14, 3:50 pm

DaMi napisał(a):Jak policzycie kase to napiszcie ile zebraliście.
Taka mała ciekawostka ultrasi (L) na meczu z Bayernem Monachium zebrali ponad 5ooo zł :!:

Dami ale w Warszawie jest inna mentalność, tam poprostu już się przyjęło że trzeba wspomóc ultrasów.U nas ludzie wolą sie najeb.ć i w dupie mają oprawy.
mdc dg

Postprzez Dami_mdc 2005-08-14, 3:53 pm

Popatrzmy na to z innej strony. Jak istniała i funkcjonowała grupa FB 03 to jakoś były oprawy na meczach i ludzie dawali kase na nie... :roll: :roll: :roll:
Dami_mdc
Mydlice Squad

Postprzez Kamil^ 2005-08-14, 4:32 pm

Zebraliśmy 684 zł 16 gr
Kamil^

Postprzez Ader 2005-08-14, 5:07 pm

pawelcio napisał(a):Racja, kibicowsko słabizna, znowu zbierana kasa na oprawę a oprawy ni ma, nie liczac 2 serpentyn :? .

przeczytaj sobie ile ultrasi zebrali kasy wychodzi ze mniej wiecej osma osoba dala zlotowke przypierdalacie sie wszyscy do nich i dopingu a samemu sie zabrac za to nie ma ochoty tylko k***a narzekania i nic wiecej Ż.
P.S. na ekstra oprawe meczu ze Slaskiem ultrasi wydali okolo 8 tysiecy zlotych wiec jak jestes madry to daj kase a oni zrobia oprawe
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez bua 2005-08-14, 5:14 pm

Dami_mdc napisał(a):Popatrzmy na to z innej strony. Jak istniała i funkcjonowała grupa FB 03 to jakoś były oprawy na meczach i ludzie dawali kase na nie... :roll: :roll: :roll:

Dami czy twierdzisz że nowa grupa ultras źle funkjonuje???moze sam sie zajmiesz sprawami ultras
bua

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice