...zobaczymy czy jak już "zlokalizujecie" jakiegoś niebieskiego, będziecie tak siedzieć koło niego obojętnie. Jestem przeciwny stosowaniu siłowej perswazji (raczej bliżej mi do naszych "Pikników"), ale nie wierzę w spokój i opanowanie w przypadku napotkania na drodze Zagłębiaka jakiegoś niebieskiego (bądź zielonego :-) "gks k.). Oczywiście jestem jak najbardziej za hasłem : "PIŁKA DLA KIBICÓW" ale jak pewnie wiecie na KAŻDYM, powtórzę NA KAŻDYM stadionie znajdzie się zawsze kilku debili którzy ędą chcieli udowodnić swoją wyższośc nad przeciwnikiem w kilka osób - oby się w sobotę okazało że w Sosnowcu takich idiotów nie ma! Szkoda że kibice ruchu nie będą mogli oficialnie, w zorganizowanej grupie, oglądać tego spotkania, było by jak za dawnych czasów ("odpowiednia" mobilizacja do dopingu), ale wszystkim tajniakom życze powrotu do domu w stanie nienaruszonym, czyli w takim w jakim ja wróciłem z chorzowa po meczu.
PS.: Nie płaczcie głośno jak będziecie tracili kolejne bramki, bo to też was może zdradzić :-) :D :D :D :D :D :)