Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
MACIEK 86 napisał(a):Ile osób pojechało do Jaworzna??Z tego co widziałem nie wszyscy wysiedli na postoju :twisted:
Adi89 napisał(a):MACIEK 86 napisał(a):Ile osób pojechało do Jaworzna??Z tego co widziałem nie wszyscy wysiedli na postoju :twisted:
Zalezy ktorym postoju? Bo byly 2 na 1 wysiadlo iles tam osob.i zostal odpalony wroclaw,mial byc drugi lecz lont wylecial w locie ;). A na 2 wszyscy nawet policja ;)
goly napisał(a):Adi89 napisał(a):MACIEK 86 napisał(a):Ile osób pojechało do Jaworzna??Z tego co widziałem nie wszyscy wysiedli na postoju :twisted:
Zalezy ktorym postoju? Bo byly 2 na 1 wysiadlo iles tam osob.i zostal odpalony wroclaw,mial byc drugi lecz lont wylecial w locie ;). A na 2 wszyscy nawet policja ;)
Adi gdzie zostal odpalony ten wrocław ?? my wysiedlismy na 1 postoju i nic nie widzielismy... :roll:
WIDZĘ, ŻE KOLEGA NIE ZROZUMIAŁ CO AUTOR MIAŁ NA MYŚLI WIĘC SPIESZĘ Z WYJAŚNIENIAMI. CHODZIŁO MI O TO, ŻE ROBISZ TU NAJWIĘCEJ ZAMIESZANIA SWOIMI POSTAMI. NAWOŁUJESZ DO POSPOLITEGO RUSZENIA A SAM DUPY NIE RUSZYSZ OD MONITORA. MOJA RADA JEST TAKA: SKORO NIE JEŹDZISZ TO NIE PISZ GŁUPOT. :roll:ALOSZA napisał(a):Ciesze się że o mnie wspomniałeś Wojtek i jak najbardziej przyznaje sie że nie byłem .....bo i takim jestem kibicem ale się tego nie wstydze i zawsze trzymam kciuki za was jeżdżących na wyjazdy i przede wszystkim za nasz klub.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników