TAK, BILETY BEDĄ U MNIE.
I ZOSTAŁA PODJĘTA DECYZJA O NIE ZWRACANIU PIENIĘDZY TYM , KTÓRZY ZREZYGNUJĄ Z WYJAZDU.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
WOJTEK napisał(a):TAK, BILETY BEDĄ U MNIE.
I ZOSTAŁA PODJĘTA DECYZJA O NIE ZWRACANIU PIENIĘDZY TYM , KTÓRZY ZREZYGNUJĄ Z WYJAZDU.
WOJTEK napisał(a):TAK, BILETY BEDĄ U MNIE.
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):WOJTEK napisał(a):TAK, BILETY BEDĄ U MNIE.
Sorry ale raczej nie Ty decydujesz o pieniadach ludzi jesli nie wywiązujesz sie z umowy. (swoja droga nie z swojej winy, ale nie kazdemu sie usmiecha wracac z meczu o 5 rano) . Pozdro
Jak dobrze znac swoje prawa prawda ? :twisted:
Adi89 napisał(a):BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):WOJTEK napisał(a):TAK, BILETY BEDĄ U MNIE.
Sorry ale raczej nie Ty decydujesz o pieniadach ludzi jesli nie wywiązujesz sie z umowy. (swoja droga nie z swojej winy, ale nie kazdemu sie usmiecha wracac z meczu o 5 rano) . Pozdro
Jak dobrze znac swoje prawa prawda ? :twisted:
A PODPISYWAŁEŚ Z WOJTKIEM JAKĄŚ UMOWĘ?
JAK TO DOBRZE ZNAC SWOJE PRAWA PRAWDA? :D Ż.
YOOSHKY napisał(a):WOJTEK napisał(a):TAK, BILETY BEDĄ U MNIE.
A masz ich więcej czy tylko tyle ile się zapisało osób? Jadę mimo że się nie zapisałem. Jeśli nie da się już dołączyć do grupowego, kupuję turystyczny. Nie miałem kiedy się zapisać. Jestem w pracy.
PS. A bierzemy kaski?? :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników