Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
COŚ TU KOLEGA MIESZA. WSZYSTKO BYŁO JUZ PRZYKLEPANE.ALE , ŻE U WAS COŚ NIE TAK Z ORGANIZACJĄ TO JUZ NIE NASZA SPRAWA. NIE BĘDZIEMY PRZECIEŻ NIKOGO PROSIĆ. :roll:Byra0 napisał(a):Wyjazd został odwołany dlatego,że wśród waszych kibiców nie było pełnej zgody co do wpuszczenia kibiców TSP pod zegar.
Cóż moge napisać jest mi poprostu przykro :cry:
Nawet nasi piłkarze mnie nie "zawiedli" tak jak kibice Zagłębia. Niby każdy mówił że w Sosnowcu jest taki dobry doping (byłem tam pierwszy raz na meczu) a tu zwyczajna KICHA dawno nie wiedziałem tylu młodych kibiców i tak kiepskiego dopingu.
a ja dodam że nawet w Sosnowcu fakają na swoich piłkarzy, byście słyszeli jak jechali po Małosze i Bębnie oraz innych jak przegrywali 0-1. Więc nie tylko bielskie pikniki są wkurwiające. Ogólnie powiem tyle że drużyna z tamtego sezonu o wiele mniej oddawała strzałów na bramkę przeciwnika niż dzisiejsza. W sumie pozytywnie oceniam naszą nową drużynę , z meczu na mecz powinno być lepiej. Grzela to profesjonalista- z całą rodzinką był na trybunach oglądać swoją drużynę, widać że się utożsamia z drużyną. Dla bramki Piotra Gierczaka warto było być na Ludowym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników