Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Głos Rozsądku napisał(a):Cygan napisał(a):Powiem mały news. Może i to nie jest jakaś rewelacja, ale pytałem jednego z działaczów, co trener sądzi o 2 zawodnikach: Król i Kompała. Powiedzał: Tym panom w Sosnowcu mówimy NIE!!!
I bardzo dobrze. Król już z dwóch klubów wyleciał za alkohol, a w dodatku ma jeszcze jeden nałóg. A po co nam Kompała, skoro mamy Lachowskiego?
MarcelZS napisał(a):A ja pomimo obaw po stracie Łuczywka i tego drugiego, myślę że powinno być dobrze, wraca Lacha, Pitry (choć jeszcze nie teraz), zespół jest zgrany, a cel chyba jasno wyznaczony - atak na ekstraklasę.
Brak wzmocnień, tzn transferów, bo pod względm ilości to chyba zajmujemy ostatnie miejsce w II lidze, oznacza że gramy drużyną, która już jest zgrana i co nieco w rundzie wiosenej osiągneła
Pytanie jest jedno, jaka jest determinacja w drużynie, no i wśród nas kibiców - osobiście na sezon nadchodzący czekałem kilka lat - bowiem wałka o ekstraklase, kilka lat temu nawet mi się nie śniła - chciłbym że Zagłębie powalczyło, a czy awnas będzie to zobaczymy.
warchlak napisał(a):olo69 napisał(a):Czy ktoś się może orientuje co z tym Laskowskim, przychodzi czy nie?
coś słyszałem ze mają z nim podpisać kontrakt ale to nie sa potwierdzone informacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak