Laseczki??!!??!!??!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Laseczki??!!??!!??!!

Postprzez Staly bywalec 2003-06-14, 12:16 am

Czemu jest tak malo laseczek na meczach Zaglebia??? Faceci bierzcie swoje maniorki na stadion a one niech biora swoje kolezanki...!!! Bedzie przynajmniej na czym oko zawiesic , bo cosik naszym ta gra nie idzie... Co do zdjec panienek to uwazam ze wszystkie sa spoko chociaz zadna nie jest taka megapociagajaca... Pozdro dla foczek
Staly bywalec

Postprzez siwy_sc 2003-06-14, 10:39 am

nie uwazam zeby zabieranie ze soba naszych lasek na mecze bylo dobrym pomyslem, nie moglbym sie wogole skupic na tym po co przyszedlem na stadion czyli na MECZU. poza tym nie chcialbym zeby moja laska widziala jak dre morde :lol: a co do lasek na zdjeciach to wiekszosc tam przyszla po to zeby sie poopalac :roll:
siwy_sc

Postprzez bankier 2003-06-14, 4:57 pm

jest ich tak mało bo mają lepsze pomysły na spedzanie czasu niż siedzenie w towarzystwie gdzie co drugie słowo to qrwa czy c***! nie lubią patrzeć na podpitych żultrasów wykrzykujących epitety w kierunku piłkarzy (czy swoich czy obcych - nie gra to roli)! a i widowiska pod wzgledem sportowym na trzeciej lidze nie zobaczą....
bankier

Postprzez :P 2003-06-14, 10:42 pm

Ja tam sie ciesze ze jest tak malo dziewczyn na meczach.... przynajmniej nie mam konkurencji :lol: :twisted:
:P

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników