DROGA DO 1 LIGI - STACJA WIDZEW

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Franz 2005-07-09, 7:39 pm

Misiek DG napisał(a):
Polak_sts1906 napisał(a):Będzie jakaś zniżka na wyjazd do Wrocławia dla tych co pojadą do Łodzi?:) Myślę, że jakby tak było to na pewno parę osób więcej by na Widzew pojechało. Taki chłyt martekingowy :D

Człowieku otrząśnij się :!:

Drugi wyjazd a ty chcesz zniżkę bo pojedziesz na pierwszy. Nastepnym razem zanim coś takiego napiszesz to się zastanów.

Misiek rok temu była taka promocja jak ktoś pojechał do Gliwic to miał 5zł zniżki na ŁKS 8) .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Misiek DG 2005-07-09, 9:14 pm

Ja jestem zdania że taka promocja może być jeżeli ktoś pojedzie do Nowego Miasta Lubawskiego ... i wtedy może mieć zniżkę np. na ŁKS.
A wy już sobie promocje wymyślacie na drugi wyjazd, szczególnie że mecz z Widzewem to obowiązek - ostatnio w środę byliśmy w 500 osób, ciekawe ile osób pojedzie w sobotę :?:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez loonger81 2005-07-09, 11:23 pm

misiek wyluzuj!!! są wakacje i dużo ludzi na urlopach albo Bóg wie gdzie-ciężko będzie powtórzyć liczbę z ostatniego wyjazdu do łodzi mimo że wtedy była środa a teraz sobota.
zresztą kto ma jechać to pojedzie!!!
ja jadę!!! ale bilet kupię po wypłacie.

pozdro dla wszystkich, którzy wybiorą się na ten meczyk!
loonger81

Postprzez MACIEK 86 2005-07-09, 11:28 pm

loonger81 napisał(a):misiek wyluzuj!!! są wakacje i dużo ludzi na urlopach albo Bóg wie gdzie-ciężko będzie powtórzyć liczbę z ostatniego wyjazdu do łodzi mimo że wtedy była środa a teraz sobota.

Dokładnie jak byłem sie zapisywać w piątek jak zobaczyłem prawie pustą liste to nie wiedziałem czy sie śmiać czy płakać Myśle że raczej nie powtórzymy liczby z ostatniej wizyty w Łodzi
MACIEK 86

Postprzez Misiek DG 2005-07-10, 11:33 am

loonger81 napisał(a):misiek wyluzuj!!! są wakacje i dużo ludzi na urlopach albo Bóg wie gdzie-ciężko będzie powtórzyć liczbę z ostatniego wyjazdu do łodzi mimo że wtedy była środa a teraz sobota.

Ja wiem, że ludzie są na urlopach, wakacjach, za granicą ... ale jakbyś nie zauważył to mój komentarz odnosił się do "zniżek", które już niektórzy forumowicze wymyślają sobie na początku sezonu. :twisted:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez the djinn 2005-07-10, 12:13 pm

Misiek DG napisał(a):

Ja wiem, że ludzie są na urlopach, wakacjach, za granicą ... ale jakbyś nie zauważył to mój komentarz odnosił się do "zniżek", które już niektórzy forumowicze wymyślają sobie na początku sezonu. :twisted:

a co to za różnica początek czy środek sezonu zniżka ma zachęcić ludzi na tak ważne dla nas wyjazdy
the djinn

Postprzez KISIEL 2005-07-10, 1:00 pm

Ludzią się już w głowach przewraca.Nasze wyjazdy specjalnymi pociągami i tak sa stosunkowo tanie, a że czasem i tak brakuje kasy to już sprawa każdego z osobna.Moze najpierw zróbmy jakies wieksze najazdy do Łodzi i Wrocławia, a potem jak bedzie jakaś z tego kasa to chłopaki napewno cos wymysla, czy to dofinansowanie do wyjazdów, czy uszycie jakiejś nowej flagi itp.
KISIEL

Postprzez Puzon 2005-07-10, 1:47 pm

Niektórym się już w głowach piedoli!! A może za darmo i jeszcze z taxówką pod chate?? Niechcesz jechac to sp...!! Znajdźcie jeden z drugim inny klub w Polsce, gdzie jest tak pozałatwiana sprawa z wyjazdami.Na kazdy k***a wyjazd pociąg, autokar podstawiony za nieduże pieniądze, a tu jeszcze problemy. Niepodoba się to zapierdalać samochodami biznesmeni!!

ps. Zdenerwowałem się 8) , ale prosze modów co by ni ciąć tego posta.
Puzon
Adventure Group

Postprzez amstat 2005-07-10, 3:46 pm

net - kozak vel net - hool's...
amstat
Fanatyk

Postprzez ALOSZA 2005-07-10, 6:57 pm

Co za debile tu piszą k...wa !!!! za darmo to możesz sie .......
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez kobialka 2005-07-10, 7:37 pm

the djinn napisał(a):
Misiek DG napisał(a):

a co to za różnica początek czy środek sezonu zniżka ma zachęcić ludzi na tak ważne dla nas wyjazdy

Zachecac? Ci co chca jezdzic to jezdza i nie potrzebne im takie zachety, wiec bez pierdol Panowie
kobialka

Postprzez Ader 2005-07-10, 8:07 pm

sama nazwa Widzew powinna byc zachętą dla kazdego kibica Ż.
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Ader 2005-07-10, 8:25 pm

dla porownania kibice Ruchu na wyjazd zgody 30 lipca placa 30zl +bilet a od 25 lipca 50 zl+bilet.Wiec nie mamy drogo...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Franz 2005-07-10, 10:34 pm

Dobra już może skończcie ten temat bo sie tylko niepotrzebne zamieszanie zrobiło.

Takie zniżki i tak nie zachęcą nikogo do nastepnego wyjazdu jeżeli i tak nie będzie chciał jechać, a kto chce pojechać to mu to będzie bez znaczenia czy zapłaci 5zł mniej czy więcej...
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez WOJTEK 2005-07-11, 9:01 am

JAKO GŁÓWNY SPRAWCA ZAMIESZANIA WYJAZDOWEGO MUSZĘ SIĘ USTOSUNKOWAĆ DO WYPOWIEDZI POLAKA.
PYTANIE O ZNIŻKĘ NA WROCŁAW JEST Z GRUNTU BEZ SENSU. JAK SOBIE TO KOLEGA WYOBRAŻA ? MAM DAĆ ZNIŻKĘ DLA 600 OSÓB, KTÓRE POJADĄ NA WIDZEW ?? CIEKAWE...
OZNACZAŁO BY TO 3000 MINUSU NA NASTĘPNY WYJAZD. TAKĄ ZNIŻKĘ MOGĘ CI ZAGWARANTOWAĆ JAK POJEDZIESZ DO NOWEGO MIASTA LUBAWSKIEGO, POLKOWIC CZY BIAŁEGOSTOKU.
NA KONIEC NAPISZĘ, ŻE ŁASKI NAM NIE ROBISZ. TAK JAK NAPISAŁ PUZON - MAŁO KTÓRY KLUB W POLSCE MA TAK POUKŁADANE WYJAZDY JAK MY. GDYBYŚ JEŹDZIŁ TO BYŚ WIEDZIAŁ,ŻE WYJAZD DO ELBLĄGA KOSZTOWAŁ WSZYSTKICH PO 25 ZŁ. SPÓJRZ NA MAPĘ I ZOBACZ ILE TO KILOMETRÓW.
A POTEM POMYŚL CO PISZESZ.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice