TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez YOOSHKY 2005-07-07, 11:06 am

I mnie dane bylo zerknac na postep prac. Dzis brama na murawę byla otwarta, kosiarka szalala po murawie, kilkunastu robotnikow petalo sie po trybunach, jeden z nich zaczal wrzeszczec po chamsku, ze nie wolno tu wchodzic, więc kulturalnie pokazalem mu "faka" wiec sie odwrocił plecami, zaczal krzyczec w kierunku zadaszonej trybuny na której odpoczywał po ciężkiej pracy kierownik robót, by ten zezwolil na zamkniecie bramy...
a ta w dalszym ciągu pozostała otwarta...

No coś tam się dzieje, troche ludzi się kręci, wszyscy patrza na brame czy nikt ich nie obserwuje, chyba poszly jakies sygnaly niezadowolenia na zewnatrz środowiska kibicowskiego, więc się wzięli... Trzeba wszystkim patrzeć na ręce inaczej g... z tego będezie
YOOSHKY

Postprzez bankier 2005-07-09, 2:48 pm

Ja miałem zabawne zajście na murawie Ludowego w piatek. Przez dwa gosciliśmy w Sosnowcu znajomego Anglika z Newcastle - więc jak przystało na kibica Zagłebia zabrałem go na nasz stadion. Brama była otwarta wiec z wejściem na murawę i zrobieniem kilku fotek nie było problemu. Po ok 4-5 minutach zobaczyłem, ze w naszą stronę idzie jeden z pracujacych przy "remoncie" robotników. Więc mówię Garemu, że gramy głupa - mówimy tylko po angielsku to zaraz się odp.... Gość mówi, że nie wolno robić zdjęć bo mieli już przez to problemy - w odpowiedzi trochę angielszczyzny :lol: i gość odwraca się machając na nas ręką.

ps. warto sie uczyć języków obcych :D
bankier

Postprzez krzysztof 2005-07-09, 3:51 pm

bankier napisał(a):..Gość mówi, że nie wolno robić zdjęć bo mieli już przez to problemy ...

i bedą mieli jeszcze większe jak nie uwiną się do 30 lipca ;-)
krzysztof

Postprzez Gość 2005-07-09, 4:28 pm

Dziś sobota a na Ludowym po 14 :shock: :shock: stała betoniarka. czyżby już wylewkę robili?? :shock:
Gość

Postprzez musztra 2005-07-09, 6:37 pm

no ja dziś się przeszedłem i widać było deski ustawione pod wylanie wylewki oraz coś przy schodach tam było robione chyba nowe robią
musztra

Prośba o zdjęcia

Postprzez zawil 2005-07-10, 8:52 am

Mam prośbę do Was o wklejenie kilku zdjęć (lub jakiegoś linka do nich) z remontu tych trybun, bardzo jestem ciekaw jak przebiegają prace, ile już zrobiono. Sam jednak nie mogę udać się na stadion, gdyż jestem świeżo po wyjściu ze szpitala, i prawdopodobnie jeszcze długo nie będe mógł opuszczać domu. Dlatego gorąca prośba do tych co owe zdjęcia posiadają (np. bankier) o udostępnienie ich. Z góry dziękuje.
zawil

Postprzez Paulus 2005-07-10, 11:25 am

bankier napisał(a): Gość mówi, że nie wolno robić zdjęć bo mieli już przez to problemy

No ba! Ekipa budowlana, która buduje Wembley, cały czas inwigiluje nasze forum i wciąż kradnie pomysły! Podobno Anglicy spowolnili prace na wzór polskich robotników i zalecili spożywanie dużych ilości piwa i korzystania z kąpieli słonecznych zamiast pracy co, jak maja nadzieje wyspiarze, przyniesie tak znakomite postępy prac jak na Ludowym. Postanowili także zmniejszyć o połowę ilość miejsc siedzących na sektorach a różnice w kasie przelać na własne konta.
Ot do czego prowadzi nieprzemyślana publikacja zdjęć na forum :evil:
Paulus

Postprzez CharoN^ 2005-07-11, 12:27 am

Po powrocie z wypoczynku chociaż jedna pozytywna wiadomość :lol:. Od zawsze wierzyłem w tą ekipe! (kilka stron wcześniej bez ironii chwaliłem ich za postępy :wink:). Teraz panowie się chyba rozkręcili, ale nie ma się co dziwić... Pogoda ich nie rozpieszcza (czyt. zachmurzenie, deszcz...), więc nie mogą korzystać z wymienionych już tutaj kąpieli słonecznych (choć po chwilowym zastanowieniu się nad tą kwestią można dojść do wniosku, że przez spory czas obijania się uzyskali już wystarczającą opalenizne).

A tak na poważnie... Dobrze, że prace idą do przodu. Jeżeli ekipa już bierze się za wylewke, to o gotowość sektorów na inaugarcję można być spokojnym. Zastanawia mnie natomiast remont sektora dla gości... Cóż oni tam kombinują!? Ja tylko mam nadzieję, że zdąrza na Lechię (choć miło byłoby ujrzeć również TSP).

ps. Swoją drogą wszędzie kombinują - Lechia remontuje sektor dla gości, nie wpuszczą fanów pierwszego rywala, którym jest... Jagiellonia.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez maras24 2005-07-11, 11:39 am

Jeśli chodzi o sektor gości to wymieniaja tam tylko ogrodzenie z tego co sie dowiedziałem.A co do roboli to faktycznie idą jak burza teraz :):) dziś od samego ran słychac ze stadionu jakieś stuki:):)
maras24

Postprzez mały 2005-07-11, 12:03 pm

maras24 napisał(a):Jeśli chodzi o sektor gości to wymieniaja tam tylko ogrodzenie z tego co sie dowiedziałem.A co do roboli to faktycznie idą jak burza teraz :):) dziś od samego ran słychac ze stadionu jakieś stuki:):)
Pukają się po głowch , że za szybko robią :o
mały

Postprzez musztra 2005-07-11, 5:11 pm

Dzisiaj 20 osób pracowało na fula 2 auta przywoziły materiały na budowe nie no normalnie aż mnie zatkało :shock:
musztra

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-07-11, 7:59 pm

musztra napisał(a):Dzisiaj 20 osób pracowało na fula 2 auta przywoziły materiały na budowe nie no normalnie aż mnie zatkało :shock:

I tak sie zmęczyli ze o 16 nie było po nich śladu... no chyba ze mieli przerwe to zwracam honor :lol:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez tomas1906 2005-07-11, 11:51 pm

jakto milo czytac tak dobre wiesci, ja zawsze wierzyle w tych chlopakow :wink: :) a to moim zdaniem jeszcze nie koniec bo sie tak rozkreca ze az sektory pod zegar zrobia a na podbeskidziu wszyscy tak sie zdziwia :shock: :shock: :shock:
tomas1906

Postprzez warchlak 2005-07-12, 10:40 am

to dzieki nam się tak rozkręcili :!: gdybyśmy ich nie sprawdzali to by się do dzisiaj obijali i robote by skończyli w styczniu. mieli kłopoty przez nas i pewnie dostali ultimatum i teraz musza zapierdalac albo ich wypierdolą z roboty jak się nie wyrobią
warchlak
Prowokator

Postprzez luks 2005-07-13, 7:29 am

Jakby ktoś mógł podejść z aparacikiem na Ludowy, pstryknąć parę fotek i wrzucić na stronkę to byłbym bardzo zobowiązany (niestety pracuję a po południu stadion chyba zamknięty)
Z góry dzięki
luks

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack, turku