Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
SCORPARO napisał(a):http://www.90minut.pl/news.php?id=299706
Madzar na testach w ŁKS ?? - czyżby jednak znudziło sie obcokrajowcom Zagłębie ??
SCORPARO napisał(a):...o to chodzi żeby nei odeszli we trzech :-) Madzar moze sobie nawet iśc do ... gdzie chce, ale jak on pójdzie to jego "rodacy" mogą chcieć iśc z nim ...
emdżej napisał(a):SCORPARO napisał(a):...o to chodzi żeby nei odeszli we trzech :-) Madzar moze sobie nawet iśc do ... gdzie chce, ale jak on pójdzie to jego "rodacy" mogą chcieć iśc z nim ...
Madžar tu nie ma rodaków bo jest Czarnogórcem a reszta naszych obcokrajowców to Bośniacy
incognito napisał(a):Adzem nic nie pokazał?? :shock:
Może ktoś powinien się zastanowić zanim coś powie?? Bo albo Pan nie zna naszych zawodników albo chodziliśmy na różne mecze.
Pozdrawiam
SCORPARO napisał(a):emdżej napisał(a):SCORPARO napisał(a):...o to chodzi żeby nei odeszli we trzech :-) Madzar moze sobie nawet iśc do ... gdzie chce, ale jak on pójdzie to jego "rodacy" mogą chcieć iśc z nim ...
Madžar tu nie ma rodaków bo jest Czarnogórcem a reszta naszych obcokrajowców to Bośniacy
emdżej - wydaje mi się jednak że są to ludzie z byłej republiki Jugosławii (Serbia i Bośnia to odałmy - jak sie mylę niech mne ktoś poprawi), więc można ich nazwać "rodakami" - jak nie zauważyłeś napisałem to w cudzysłowiu!!! - co do samego Madzara - nie będzie mi go żal, nic wielkiego nie pokazał ani jesienią, ni też na wiosnę, a czy chcą go czy nie w zagłębiu to ju
uż nie moja sprawa, od decydowania o składzie jest zarząd i trener.