Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Maniaak 2005-07-05, 1:53 pm

Dzisiaj w sparingu zaprezentował sie dobrze gracz z nr 20-wszedzie go widziałem,ale nie znam nazwiska.
Maniaak
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-05, 4:07 pm

W pozycji NAPASTNIK - w kregu zainteresowan ZAGLEBIA jest Lukasz Blasiak - Podbeskidzie a wczesniej Szczakowianka- facet ktory nas skarcil na LUDOWYM dwa razy w jednym meczu.
Natomiast Grzegorz Podstawek - KSZO - podobno wyjechal do Slaska Wroclaw.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez mały 2005-07-05, 4:12 pm

Panie Tadziu a ten Błasiak to jakiś młodzian ?
mały

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-05, 4:22 pm

Kol. MALY - Lukasz Blasiak ur. 30 Lipiec 1978 w Wadowicach - 182 cm wzrost - o 1 rok mlodszy od Ujka.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Marcinek 2005-07-05, 6:23 pm

Blasiak to ten co w meczu Zagłebia z nami na Ludowym, wszedł dostał Zółtko Strzelił 2 bramki i zeszedł za czerwnien, a grał 22min.

oops :oops: Nie widzialem ze Jush Tadeusz to napisał, jak kcecie to wykasujcie tego posta

Pozdr.
Marcinek
Żółta kartka

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-05, 6:46 pm

W sparingowym meczu Slask - Piast - testowany NAPASTNIK Grzegorz Podstawek strzelil bramke dla Slaska. Ten zawodnik ma 26 lat. No moze trzeba by go przetestowac.
A caly mecz zakonczyl sie remisem 1-1
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Schabu 2005-07-05, 8:14 pm

Widzę że coraz czarniejsze chmury nad Zagłębiem :!: :!:
A miało być tak pięknie :!: Stulecie klubu itd..
A tymczasem teraz się zastanawiam czy nie będziemy walczyć,ale o ucieczkę przed barażami :!:

Ujek pewnie odejdzie,bo nie sądze aby pozostał.Niech jeszcze Bośniacy odejdą,mecze bez publiczności gości i leżymy pięknie.....Szkoda słow.
Jeszcze takie mecze jak z Lechią i Ruchem - masakra.

A wzmocnień wciąż brak :!: :!: :!: :!:
Schabu

Postprzez SCORPARO 2005-07-05, 8:47 pm

Schabu napisał(a):Widzę że coraz czarniejsze chmury nad Zagłębiem :!: :!:
A miało być tak pięknie :!: Stulecie klubu itd..
A tymczasem teraz się zastanawiam czy nie będziemy walczyć,ale o ucieczkę przed barażami :!:

Ujek pewnie odejdzie,bo nie sądze aby pozostał.Niech jeszcze Bośniacy odejdą,mecze bez publiczności gości i leżymy pięknie.....Szkoda słow.
Jeszcze takie mecze jak z Lechią i Ruchem - masakra.

A wzmocnień wciąż brak :!: :!: :!: :!:

...coś mi się wydaje że coraz więcej ludzi podziela moje zdanie, próbowałem o tym pisać wcześniej (w innych tematach), ale zaraz dostawałem zjeby...

SSorki za rozmywanie tematu.
SCORPARO

Postprzez Puzon 2005-07-05, 9:08 pm

W tym dziale wypowiadam się żadko, ale śledze dosych szczególowo. Panowie Wy popadacie w skrajności!! Po kazdej publikacji prasowej tutaj jest albo huraoptymizm, albo wizje katastroficzne. Nie bierzcie wszystkiego na poważnie!! Przecież pismaki żyją z afer.

Co do tematu - nie oczekujcie żadnych poważnych rozstrzygnięć dopóki dyr. Motta nie wróci z urlopu.
Co do Mariusza Ujka- zrobił wiele dobrego dla Zagłębia i chwała mu za to. Ale jest tylko najemnikiem, i idzie tam gdzie mu proponują lepszy kontrakt. Każdego najemnika można zastąpić!!
Puzon
Adventure Group

Postprzez MrCricket 2005-07-05, 9:56 pm

Puzon napisał(a):W tym dziale wypowiadam się żadko, ale śledze dosych szczególowo. Panowie Wy popadacie w skrajności!! Po kazdej publikacji prasowej tutaj jest albo huraoptymizm, albo wizje katastroficzne. Nie bierzcie wszystkiego na poważnie!! Przecież pismaki żyją z afer.

Co do tematu - nie oczekujcie żadnych poważnych rozstrzygnięć dopóki dyr. Motta nie wróci z urlopu.
Co do Mariusza Ujka- zrobił wiele dobrego dla Zagłębia i chwała mu za to. Ale jest tylko najemnikiem, i idzie tam gdzie mu proponują lepszy kontrakt. Każdego najemnika można zastąpić!!

Zgadzam sie w 100 % . Myślę ,że niektórzy już snują katastroficzne wizje upadku Zagłębia. Tylu punktów co na wiosne, tej jesieni już raczej nie zdobędziemy, ale ważne jest, aby Zagłębie było wysoko w tabeli , a decydujące znaczenie powinna mieć runda wiosenna.
MrCricket

Postprzez Leżak 2005-07-05, 9:59 pm

Jeśli nie kupimy kilku zawodników którzy będą WZMOCNIENIEM to trakcie sezonu będzie lipa :cry: Ujo nawet jeśli odejdzie to jeszcze jest Pitry,i Zuban może grać z przodu. Mnie bardziej martwi brak kontraktów z chłopakami z bałkanów. Chylaszka nie widziałem w akcji ale nie licze na wiele, i w Turynie afera , a wogóle dupa zbita.

Musiałem się wyżalić :D
Leżak

Postprzez Sadek 2005-07-05, 10:19 pm

W Turynie juz jest (była) "afera" odnośnie Juventusu i żadnych konsekwencji nie wyciągnięto, a moim zdaniem o wiele większa niż w AC Torino.

Aha na wiosne najlepsi dotego powroty po kontuzjach, wszyscy zostaną, stadion raczej nie będzie gotowy, ale będą kibice nasi jak i "nie nasi" i I Liga to jest moja wersja naszego Zagłębia.

Sadek
dj. transfer

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-06, 9:03 am

CZARNE CHMURY NAD ZAGLEBIEM - moze za mocno powiedziane - ja uwazam ze my KIBICE NIE MIESZAJMY SIE W SPRAWY TURYNU - NIE NASZ PIES NIE NASZE PCHLY.
Natomiast miesza jedna osoba a mianowice Pan Mariusz Ujek i ten problem nalezy rozwiazac - Zarzad Klubu powinien wyrazic zgode na odejscie Pana Mariusza do BELCHATOWA koniec kropka.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Redeniak 2005-07-06, 9:29 am

Jesli rzeczywiscie Ujek chce odejsc, nie ma sie co zastanawiac. Tak jak ktos juz napisal - z niewolnika nie ma pracownika. Oczywiscie Belchatow musi odpowiednio zaplacic. Martwic moga uplywajace dni bez zadnych solidnych wzmocnien. Bo jak na razie to sa jakies uzupelnienia skladu, a przeciez mowa byla juz od dawna o awansie na stulecie... A bez wzmocnien bedzie z tym ciezko... Bo nie ludzmy sie, taka runda jak ta miniona raczej sie nam niestety nie zdarzy... Mam nadzieje ze p. Tochel cos wyciagnie jakiegos asa z rekawa, choc ta nadzieja u mnie coraz mniejsza... Zobaczymy czy dzis na sparingu cos nowego sie moze dowiemy?
Redeniak

Postprzez kiler 2005-07-06, 11:36 am

sprzedac Ujka ale tylko za godziwa cene(mimo wszystko lepiej nie)

a kupic np. Kmiecika
kiler

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna