Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
YOOSHKY napisał(a):wydaje mi się ze z tymi fotkami nie taki glupi pomysl, codziennie jakas fajna fota z naniesiona data, co poniedzialek 5 fotek do UM, firmy i prasy
zulus napisał(a): Coraz bardziej wydaje mnie się że tylko nam kibicom zależy na tym stadionie :
zulus napisał(a):też myślałem o tym ażeby robić zdjęcia jak "pracują" robotnicy na "Ludowym" i komuś to pokazać do cholery jasnej bo tak nie może być!! ale oni zawsze mogą ściemnić że mieli akurat przerwe albo koledze sie styl od łopaty złamał etc. Coraz bardziej wydaje mnie się że tylko nam kibicom zależy na tym stadionie :( Miejmy nadzieję że już za niedługo coś naprawde ruszy, może sie chłopaki rozkręcą bo w przeciwnym razie zmuszą nas do tego że będziemy musieli się zebrać i iść "porozmawiać" z nimi :evil:
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):zulus napisał(a): Coraz bardziej wydaje mnie się że tylko nam kibicom zależy na tym stadionie :
Zbyt wcześnie tego nie pojołeś :)
incognito napisał(a):Robole się wycwaniły. Brama pod zegarem była dzisiaj zamknięta, a wejścia przez tunel pilnowała jakaś straszna poriterka. To już chyba Pudziana łatwiej byłoby mi przekonać ;) :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników