Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Leyton napisał(a):Moje zdanie brzmi NIE.
Gdyby ktoś chciał poczytać o ubolewaniach kibiców Ruchu przed poprzednim meczem w Chorzowie, to życzę miłej lektury:
1, Te krzysiek gorolsko świnio - wroź sie swoje pozdrowiynio do życi - jo srom na ciebie , twoje zygłymbie i na twoja zapiździło gorolsko familio. Idź sie brudasie produkować na swoje zasrane polsko-gorolskie forum , a niy tukej na tym zacnym forum. Wy w stosunku do nos bydziedzie zawsze podludźmi , czyli jak niy wiysz co to je ty śmierdzoncy mamlasie ludźmi drugi kategori jak niy trzeci , zbiyraninom zawszonych szmaciorzy z cały Polski . Kto cie urodził czereśniaku ?? Powiydz- to cie pomszcza . a specjalnie do ciebie gnoju - SIEG HEIL !!!!!
Wqu........żech sie sorry , ale wiyncy do poziomu tych zwirząt sie niy zniża.
2. Mom nadzieja ,że powtórzysz to dziś na szpilu .Mom nadzieja bo podobno Poloki to odważny naród>tylko czy ty żeś jest Polok czy zwykła pierdolona gorolska k***a
Leyton napisał(a):MrCricket napisał(a):Leyton dorabiasz piździe uszy :lol: I tyle w tym temacie.
Witam wszystkich , jestem nowy na forum . Mam 1 pytanko . Czy zna może ktoś taką przyśpiewke o gołych babach, dosyć wulgarna była .Słyszałem ją w autobusie podczas wyjazdu na Szczakowiankę i miałem niezłą zlewkę W tekście nie było nic (z tego co pamiętam o Zagłębiu) ale była bardzo fajna Jeśli ktoś wie o którą chodzi to niech napisze mi jej tekst , byłbym bardzo wdzięczny.
Tak chłopcze wyglądał twój żałosny debiut na tym forum... Dziwię się WOJCIECHOWI, że już wtedy cię stąd nie wypierdolił... ale wszystko przed tobą...
xXx_1906 napisał(a):Leyton napisał(a):MrCricket napisał(a):Leyton dorabiasz piździe uszy :lol: I tyle w tym temacie.
Witam wszystkich , jestem nowy na forum . Mam 1 pytanko . Czy zna może ktoś taką przyśpiewke o gołych babach, dosyć wulgarna była .Słyszałem ją w autobusie podczas wyjazdu na Szczakowiankę i miałem niezłą zlewkę W tekście nie było nic (z tego co pamiętam o Zagłębiu) ale była bardzo fajna Jeśli ktoś wie o którą chodzi to niech napisze mi jej tekst , byłbym bardzo wdzięczny.
Tak chłopcze wyglądał twój żałosny debiut na tym forum... Dziwię się WOJCIECHOWI, że już wtedy cię stąd nie wypierdolił... ale wszystko przed tobą...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Brawo Leyton, nie moge ze śmiechu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników