RUCH - WPUSZCZAĆ CZY NIE ??

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez asdf 2005-06-24, 2:12 pm

Wpuscic, kazda ilosc jaka bedzie chetna na obejrzenie meczu w Sosnowcu. Uzasadnienie pisali poprzednicy. Sytuacja zupelnie inna niz np. zakaz dla Wisly od Arki czy dla nas od Poloni Bytom.

Ps. Tomano dlaczego 300 :roll: rozumiem ze 5% ale to w koncu swietni kibice, klub z tradycjami. Nie utradniajmy im tak bardzo.
asdf

Postprzez Ader 2005-06-24, 5:27 pm

wojtek powinienes zmienic temat na"czy zalatwić im wiecej biletów"bo wiadomo ze te 5% procent pojemnosci stadionu dostana od klubu napewno i teraz od nas zalezy czy zalatwimy im wiecej czy nie Ż.
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Greg1906 2005-06-24, 8:34 pm

5% czyli ok. 400 biletów to i tak wystarczajaca nagroda dla hanysów za miniony sezon. A frazesy w stylu "piłka nożna dla kibiców" można o kant dupy potrzaść.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez asdf 2005-06-24, 8:50 pm

Dlaczego o kant dupy ? Kibiece Ruchu zrobili wszystko co bylo w ich mocy. Proponowali bezpieczne wejscie na ich sektory.

Kurde nie ten poziom reprezentujemy zeby jakies fochy okazywac. Jesli utrudni(my/cie) wstep Ruchowi na ten mecz poczuje sie zniesmaczony :?

Nienawidze ich jak psow, ale takie restrykcje jakie teraz maja za wiadomy mecz.....nie wiem jak Wy ale ja czuje sie zajebiscie dumny jak ekipa mobilizuje sie na mecz z Zaglebiem i chca przyjechac w jak najlepszej liczbie zeby nas przekrzyczec.

Wpuscic Ruch :evil:
Ostatnio edytowano 2005-06-25, 9:42 am przez asdf, łącznie edytowano 1 raz
asdf

Postprzez olo69 2005-06-24, 10:31 pm

asdf napisał(a):Wpuscic Ruch :evil:

do wora, a wór do jeziora :wink:
olo69

Postprzez Mateus 2005-06-24, 10:55 pm

Wpuszczac Ruch !
Ile ich tylko tam wejdzie, poprawi to widowiskowosc meczu,bedziemy glosniej dawac w mlynie zeby nas nieprzekrzyczeli :lol:
i wogule giteSs
( oni jakby tylko mogli w tamtym przypadku tez by nas wpuscili z jak najwiekszymi "miejscowkami..." tak mi sie przynajmniej wydaje :roll: ) :lol:
Mateus

Postprzez BuliMDC 2005-06-25, 12:21 pm

TAK ale BEZ DODATKOWEGO ZALATWIANIA BILETOW!!! niech sie sami o to martwia
Pozdrawia[/b]
BuliMDC

Postprzez Kry's 2005-06-26, 9:53 am

przeglądałem strone ruchu przed meczem z nami i nie widziałem takiego milosierdzia i zaangazowania z ich strony co bysmy się znaleźli na trybunach ich stadionu,
dlatego moje zdanie jest takie-wszyscy tylko nie chorzowski pies :twisted:
Kry's

Postprzez MrCricket 2005-06-26, 3:43 pm

Naprzód Janów(hokej),Polonia Bytom(hokej),Ruch Chorzów(piłka nożna)- brak zorganizowanych grup kibiców z Sosnowca.

W Sosnowcu: Janów, Bytom,Chorzów- wszyscy kibice gości weszli .

Tym różni się Śląska tradycja od Zagłębiowskiej.

Wniosek: Wpuścić Ruch, niech patrzą i się uczą od nas !
MrCricket

Postprzez Leyton 2005-06-26, 8:12 pm

Na forum Ruchu do dziś nie ma ani takiego tematu ani takiego problemu jak mecz w Sosnowcu. Wyluzujcie trochę. To oni mogą mieć problem, a nie my. Miejcie choć odrobinę szacunku dla samych siebie i nie rozwiązujcie problemów za tych, którzy niezależnie od wszystkiego i tak będą nas mieć w dupie.
Moje zdanie brzmi NIE.
Bardziej rozgarniętym hanysom pozostanie telegazeta i ewentualnie (nielicznym) internet. Pozostali dowiedzą się o wyniku od kolegów z familoka.

Gdyby ktoś chciał poczytać o ubolewaniach kibiców Ruchu przed poprzednim meczem w Chorzowie, to życzę miłej lektury:

1, Te krzysiek gorolsko świnio - wroź sie swoje pozdrowiynio do życi - jo srom na ciebie , twoje zygłymbie i na twoja zapiździło gorolsko familio. Idź sie brudasie produkować na swoje zasrane polsko-gorolskie forum , a niy tukej na tym zacnym forum. Wy w stosunku do nos bydziedzie zawsze podludźmi , czyli jak niy wiysz co to je ty śmierdzoncy mamlasie ludźmi drugi kategori jak niy trzeci , zbiyraninom zawszonych szmaciorzy z cały Polski . Kto cie urodził czereśniaku ?? Powiydz- to cie pomszcza . a specjalnie do ciebie gnoju - SIEG HEIL !!!!!
Wqu........żech sie sorry , ale wiyncy do poziomu tych zwirząt sie niy zniża.
2. Mom nadzieja ,że powtórzysz to dziś na szpilu .Mom nadzieja bo podobno Poloki to odważny naród>tylko czy ty żeś jest Polok czy zwykła pierdolona gorolska k***a
3. dzis o 18ej wszyscy spiewamy "p***le aldreich lalalalalala" do muzyki " I love you baby"

i tak dalej, i tak dalej ....

PS. Żeby nie było wątpliwości te słowa nie były skierowane do mnie, bo nie mam w zwyczaju pisywać na obcojęzycznych forach.
Leyton

Postprzez tomi2509 2005-06-26, 9:13 pm

osobiscie malo mnie to obchodzi czy wejda czy nie !!!! ja bede napewno aby zobaczyc NASZE ZAGŁĘBIE !!!!!!

ps.martwmy sie o swoje podworko a nie o ruch bo z mojej oceny wyglada to tak ze oni beda sobie czekali spokojnie az "my " zalatwimy wszystko za nich a oni sobie tylko przyjada na gotowe !!!!!!!!

LUDZIE TROCHE GODNOSCI !!!!!!!
tomi2509

Postprzez dracoola 2005-06-26, 9:14 pm

Zdecydowanie wpuszczać!! Ile będzie chciało wejść!!

Nie ma sensu przytaczać wybranych komentarzy...poza tym ch..a mnie interesuje zdanie kibiców Ruchu...ja się nawet cieszę, że nie palają do mnie miłością, życie jest ciekawsze.
dracoola

Postprzez Leyton 2005-06-26, 9:32 pm

dracoola napisał(a):Zdecydowanie wpuszczać!! [b]Ile będzie chciało wejść!![/b]
Nie ma sensu przytaczać wybranych komentarzy...poza tym ch..a mnie interesuje zdanie kibiców Ruchu...ja się nawet cieszę, że nie palają do mnie miłością, życie jest ciekawsze.

Na ich ostatnim meczu było 9 tysięcy. A jak będą chcieli przyjechać wszyscy, to co ? Siądziemy sobie w sektorze gości? Pewnie!!! Życie będzie ciekawsze!!!!!
Zróbmy plakaty zapraszające do Sosnowca, wpuśćmy ich za darmo. W końcu PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW. Ch... z nami NAJWAŻNIESZE, ŻEBY KIBICE RUCHU PRZYJECHALI.

PS. Wybranych kometarzy???? Chcesz następne????
Leyton

Postprzez MrCricket 2005-06-26, 10:00 pm

Leyton dorabiasz piździe uszy :lol: I tyle w tym temacie.
MrCricket

Postprzez Leyton 2005-06-26, 10:08 pm

MrCricket napisał(a):Leyton dorabiasz piździe uszy :lol: I tyle w tym temacie.

Witam wszystkich , jestem nowy na forum . Mam 1 pytanko . Czy zna może ktoś taką przyśpiewke o gołych babach, dosyć wulgarna była .Słyszałem ją w autobusie podczas wyjazdu na Szczakowiankę i miałem niezłą zlewkę W tekście nie było nic (z tego co pamiętam o Zagłębiu) ale była bardzo fajna Jeśli ktoś wie o którą chodzi to niech napisze mi jej tekst , byłbym bardzo wdzięczny.

Tak chłopcze wyglądał twój żałosny debiut na tym forum... Dziwię się WOJCIECHOWI, że już wtedy cię stąd nie wypierdolił... ale wszystko przed tobą...
Leyton

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice