^m@rcin^ napisał(a):Kiedy ta lista bedzie w Sklepiku ?? Czesc ludzi by juz napewno wplacila !!
Dokładnie ja bym już z chęcią zapłacił bo potem jade na wakacje i nie wiadomo kiedy zawitam do Sosnowca(napewno przed 30 lipca!!)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):Kiedy ta lista bedzie w Sklepiku ?? Czesc ludzi by juz napewno wplacila !!
MACIEK 86 napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Kiedy ta lista bedzie w Sklepiku ?? Czesc ludzi by juz napewno wplacila !!
Dokładnie ja bym już z chęcią zapłacił bo potem jade na wakacje i nie wiadomo kiedy zawitam do Sosnowca(napewno przed 30 lipca!!)
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):wiadomo juz co z rozmiarami i z jakiego materiału bedzie ksozulka ? (wiem ze bawełna ale jaka , taka z targu tania czy taka jak były koszulki do kupienia w sklepie kibica ) :?:
W@llace ^_^ napisał(a):Ci ktorzy jeszcze nie podali rozmiaru prosze uzupelnic tabele !! na co czekacie ?
Mati_1987 napisał(a):dzięki Dami :D .. teraz konkrety...
do piątku macie czas na podanie YOSSHKYemu (informacji)... jeśli ktoś nie zdąży to jego strata.. a w sobote.. będzie można wpłacać..
bye
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników