przez Elijash 2005-06-20, 7:00 pm
charon, moja sesja dobiega juz konca, a jak dobiegnie juz calkowicie, sproboje cos z tym fantem zrobic. Mam kilku znajomkow co studiuja na akademii muzycznej., cos sie pokombinuje, moze nawet wniosa cos nowego, jesli chodzi o rytm bebnow.
powiem tak, nawet jesli nie udaloby sie ulozyc do tego slow. (a da mysle ze sie da!) to mozna by ten utworek z powodzeniem wykorzystywac we fragmencie oprawy. Mam tu na mysli, sytuacje z mozrzem falujacych flag, barw + moze race. I tu widze wspolprace ze spikerem.. .ktoryi tak wiekszosc czasu milczy, wiec 2 minuty w trakcie meczu takiego ozywienia, moglo by byc piorunujace. plus doping ZAGLEBIE!.
a moglby to byc element na trwale wpisujacy sie w pokaz kibicowki w 70 minutce, np.
Poki co, to i tak wole ta melodie plus dobry tekst,, co inni mysla o "batttle of stirling"?
Pelno jest takich utworow , bez tekstow ktore bym widzial, min "the ecstasy of gold" ennio morricone, co jeszcze lepiej brzmi w wykonaniu metallici. Charon zwroc uwage tutaj na lekkosc melodii a zarazem sile?
"hail and kill" Manowara probowales?