Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
wystarczyklo zaplacic 20-25 i mysle ze juz by byy miejsca[/quotelukasz napisał(a):rZq napisał(a):lukasz nastepnym razem placisz 50zł a nie 15zł do ŁODZI !! i masz komfort ok?
Aco sam nie umiałeś wejść przez okno??? i masz chłopcze kompleks?Pesto napisał(a):ta piosenka jest głupia jak imię Polikarp :?
a co do samego przejazdu - specyficzne warunki heheh. ale pretensje mam tylko do ciuli włażących przez okno. do nikogo więcej.
daleki jestem od cukrowania miłośnikom przygód , ale pociąg się przydał.
Cygan napisał(a):Mówicie, że nie było słychać na górze tego co Krzywy mówił, hmmm... Ja powiem tak: Trzeba chcieć słuchać! A przez to rozumiem, że nawet nie wsłuchujac się specjalnie, mozna było drzeć gardło za chwile na całego (prawda Soyer :D )!!!
Cygan napisał(a):I miałem wrażenie (czasem), że koło nas kilku na górze, stoja ludzie, "którym śpiewać nie kazano". Ja do dziś mówie, jakbym pił z tydzień (normalnie to ja abstynentem jestem :D )
bankier napisał(a):Teraz wyjaśnij wszystkim dlaczego ".... Szkoda ze przygoda z oknem nie skończyła sie jak na wyjezdzie na Szczakowiank..." - bo tego nie moge zrozumieć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników